למצרכים:
400 גרם תרד שטוף היטב
2 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים עם הקליפה ורכים לגמרי
2 ביצים
1/2 כוס קמח חומוס
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון
להכנה:
1. לבשל אל התרד במים רותחים עד לריכוך. לסנן ולסחוט היטב. לקצוץ אותו ושוב לסחוט.
2. למעוך את תפוחי האדמה לפירה.
3. לשים בקערה את הפירה, התרד, הביצים, קמח החומוס המלח והפלפל ולערבב היטב עד איחוד מושלם.
4. במחבת חמה לשים שכבה דקה מאוד של שמן, לחמם אותו היטב, ליצור קציצות ולטגן אותן משני הצדדים.
5. להוציא לנייר סופג.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!