לביבות תפוחי עץ

עוד טעם ילדות נפלא. לביבות תפוחי עץ .

בחורה עם מחשב נייד

אוטוטו חנוכה והמחבת והשמן נכנסים לכוננות ספיגה.

אישית אני מפונקת. סופגניות לא מכינה אף פעם.כל פעם קונה טרי טרי לפי הרצון.

לביבות זה כבר ליגה אחרת. פה אין פינוקים,פה מכינים לפי הטעם.

מתפוחי אדמה,בטטה,כרובית והיום מתפוחי עץ.

עוד טעם ילדות נפלא מבית אמא. אני אוהבת אותן עם תחושת חמיצות אבל כמובן שאפשר להמתיקן עוד.

ואנא,אל תשאלו אותי אם אפשר לאפות אותן ולחסוך  קלוריות. לא ניסיתי ולא מתכוונת לנסות. לביבות במיוחד אלה,נהדרות רק כמטוגנות.

ואני אומרת עדיף לאכול מעט ולהנות מלאכול הרבה והטעם בכאילו…. 🙂

5 תפוחי עץ רצוי מאוד מסוג גרנד סמיט קלופים ומגוררים על הצד הדק של הפומפייה.

2 ביצים

5 כפות קמח

2 כפות סוכר (אפשר עוד כף למי שמעדיף מתוק יותר)

קורט קינמון שוב, לא חייב אני עושה בלי.

לסחוט את התפוחים המגוררים היטב. (אל תזרקו את המיץ. תמזגו אותו לכוס ותשתו.טעים ובריא)

לערבב את התפוחים עם שאר המצרכים עד קבלת תערובת אחידה.

לחמם שמן במחבת. כשהשמן חם בעזרת שתי כפות לקחת כמות מהתערובת ולהניח במחבת.

3 דק' טיגון מכל צד.

להוציא ולהניח על נייר סופג.

לצנן מעט ולבזוק אבקת סוכר.

חג שמח מואר וטעים לכולנו♥