למצרכים:
4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב כמו פירה שלא יהיו גושים)
6 כפות קמח תופח
2 ביצים
1.5 קופסאות שימורים של תירס מסונן מהמים
1 כפית גדושה של מלח
להכנה:
1. לערבב היטב את כל הרכיבים. לכסות ולהניח במקרר לשעה.
2. לחמן שמן במחבת, ליצור קציצות (בידיים רטובות) ולשים בשמן החם.
3. לטגן אותן משני הצדדים עד הזהבה.
4. לשים על נייר סופג ו….בתיאבון 🙂
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!