אם יש משהו שאני אוהבת זה ניצול שאריות. ניצול שאריות איכותיות. מכל הירקות שקיימים בעולם אני בוחרת בתירס כירק המועדף עליי. אוהבת תירס בכל צורה, בכל אפיה ובכלל…. כל כך אוהבת שכשהוא ממש טרי ובשיא העונה, אני אוכלת אותו כך ללא בישול – תנסו…
כשנשארים לי קלחים של תירס מיותמים, אני תמיד מכינה איתם משהו יצירתי. משהו שהם יהיו במרכז. אתמול בערב, הכנתי איתם לביבות. לביבות כל כך טעימות שהייתי חייבת לשתף אתכם בעשייתן.
למתכון:
גרעינים משלושה קלחים מבושלים של תירס (לגרד אותם בעזרת סכין מהקלח)
2 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
צרור כוסברה קצוץ (או פטרוזיליה)
3 כפות גדושות של גבינה לבנה
מלח
שמן לטיגון
להכנה:
לערבב את כל המצרכים. ליצור קציצות בידיים רטובות, לטגן במחבת עם שמן חם!
כמה פשוט ככה טעים!!!
אהבתם את המתכון? עשו לייק ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!