לביבות תירס

התירס בשיאו. טעמו המתקתק, פריכותו טריותו מעלים בי השראה למנות בשילובו. קלחים שנשארים מיותמים מקבלים את הטיפול הראוי..

אם יש משהו שאני אוהבת זה ניצול שאריות. ניצול שאריות איכותיות. מכל הירקות שקיימים בעולם אני בוחרת בתירס כירק המועדף עליי. אוהבת תירס בכל צורה, בכל אפיה ובכלל…. כל כך אוהבת שכשהוא ממש טרי ובשיא העונה, אני אוכלת אותו כך ללא בישול – תנסו…

כשנשארים לי קלחים של תירס מיותמים, אני תמיד מכינה איתם משהו יצירתי. משהו שהם יהיו במרכז. אתמול בערב, הכנתי איתם לביבות. לביבות כל כך טעימות שהייתי חייבת לשתף אתכם בעשייתן.

10409788_10205545741257709_5184065172375604150_n

למתכון:
גרעינים משלושה קלחים מבושלים של תירס (לגרד אותם בעזרת סכין מהקלח)
2 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
צרור כוסברה קצוץ (או פטרוזיליה)
3 כפות גדושות של גבינה לבנה
מלח
שמן לטיגון
להכנה:

11665569_10205545742697745_3988739795440372348_n
לערבב את כל המצרכים. ליצור קציצות בידיים רטובות, לטגן במחבת עם שמן חם!
כמה פשוט ככה טעים!!!

11261815_10205545742417738_7193384369895749110_n

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) ואם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!