לביבות ריקוטה מטריפות

IMG_3652_789x800

ריקוטה שנזנחה, קליפת תפוז, כמה צימוקים ויאללה….לביבה חמה ומתוקה.

IMG_3645_600x800

הכי טוב. הכי מתאים ללביבות האלה היא הריקוטה.

לביבות ריקוטה בשנייה עם צימוקים אוזבקיים.

למי איכפת שזה מטוגן בשמן?

כמה פעמים בשנה  יש חנוכה?

לביבות ריקוטה מטוגנות, מטריפות עם צימוקים אוזבקיים או כל צימוק אחר שאתם אוהבים.

יאלללה…..יוצאים לדרך.

IMG_3643_600x800

קופסת ריקוטה מנוקזת מנוזלים

3 כפות קמח תופח מאליו

קורט של הקורט מלח דק

3-4 כפות סוכר (לפי הטעם)

1 כפית  וניל

2 כפות חלב.

קליפת תפוז , או קליפת לימון או לא בלי

1 ביצה

2 כפות גדושות  צימוקים אוזבקיים או  אוכמניות או כל צימוק אחר שאוהבים.

איך?

לערבב את הגבינה עם קמח, סוכר, ק. תפוז, מלח ולהוסיף את הצימוקים.

לחמם מחבת עם שמן קנולה בגובה של כ-1/4 ס"מ ולטגן את הלביבות , כל פעם כף אחת גדושה, להשאיר רווח כי הן טיפה מתפשטות.

להמתין דקה וחצי ולהפוך בעדינות עד שהן שחומות, קריספיות מסביב ומעלפות בטעם.

באחריות.

אבקת סוכר ויאללה…..באנו חושך לגרש….

חנוכה שמח…..

029_800x533 (1)

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה –  בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

026_800x533