לביבות כרישה (פרסה)

פרוייקט לביבות עם טוויסט. חנוכה לא חייב להיות חג כד השמן. אפשר להעשיר את הדלקות הנרות במהלך החג במגוון מתכונים אפויים , בריאים
וטעימים. הפעם לביבות כרישה (פרסה)

20181123_122754-01

20 לביבות

מה צריך? 

4 גבעולי כרישה מבושלים במים
3 ביצים
חצי כוס קמח
מלח, פלפל שחור

איך מכינים? 

מצננים את הכרשה המבושלת וטוחנים במעבד מזון לתערובת חלקה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות או עד שהלביבות פריכות.

המתכון הוא חלק מפרוייקט הלביבות האפויות לחנוכה של טוויסט באפייה. רוצים עוד מתכוני לביבות אפויות היכנסו לקישור כאן >>> 

20181123_121159-01

בתיאבון!!! 

אהבתם את הפוסט?? מוזמניםלשתף, לשתף, לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.

רוית אפרתי
מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים