כדאי להכפיל כמויות – כל כך טעים.
חומרים:
1 בצל קצוץ דק או מגורר על פומפייה וסחוט
3 כפות שמן זית לטיגון
1 כוס שבולת שועל
1/2 גביע קוטג’
1 ביצה
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס
1 קופסה טונה מסוננת
הכנה:
+ מטגנים בצל במחבת עם 2 כפות שמן זית 5 דקות עד הזהבה. מצננים.
+ מערבבים שיבולת שועל, קוטג', ביצה, שום, מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל המטוגן וטונה ומערבבים .
+ מחממים מחבת עם שמן זית לטיגון 2 כפות.
+ יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.
+ מגישים חם או בטמפ’ החדר.