לביבות דקיקות של קישואים

לביבות דקיקות של קישואים, אפויות בתנור לא משמינות וטעימות במיוחד

DSC_0668

 

למצרכים:

4 קישואים מגורדים על פומפייה גסה (אין צורך לקלף אותם – רק לשטוף)

2 כפות גדושות מיונז לייט

1/2 כוס קוואקר אינסטנט (שיבולת שועל)

50 גרם גבינת פטה מגורדת

3 כפות גבינת פרמזן מגורדת

מלח לפי הטעם

להכנה:

1. לערבב את כל הרכיבים.

2. להניח נייר אפיה על תבנית אפיה, ליצור קציצות ולהניח במרחק קטן אחד מהשנייה כי הן מעט משתטחות.

3. לאפות בחום של 180 מעלות עד שהלביבות מזהיבות (בערך 20 דקות)

אני לא הספקתי לשים בקופסא כי הן נגמרו טרם הספקתי לעשות כן. הן עדינות, טעימות ולא משמינות 🙂

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב