30 לביבות
מה צריך ?
3 גזרים
2 קישואים גדולים
3 ביצים
כוס פטרוזיליה קצוצה
5 כפות קמח שיפון
1 חבילת גבינת טוב טעם 3% שומן
מלח, פלפל
איך מכינים?
מגרדים על פומפיה או במעבד מזון את הגזרים והקישואים. סוחטים מנוזלים. מוסיפים את כל חומרי הלביבות ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד שהלביבות פריכות.
בתיאבון!!!
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לשתף, לשתף לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.