למצרכים:
240 גרם סוכר
360 גרם חמאה
2 ביצים
600 גרם קמח
תוכן של 1/2 מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל איכותית
מילוי:
ממרח שוקולד השחר (הכי הכי טעים)
לציפוי:
אבקת סוכר
עזרים:
חותכן בצורת לב
צנתר עגול (של שק זילוף) – לחור באמצי
להכנה:
1. לשים במיקסר עם וו גיטרה את חומרי הבצק וללוש רק עד איחוד (לא מעבר).
2. לקרר את הבצק 1/2 שעה במקרר.
3. לרדד את הבצק לעובי של 1 ס"מ בעזרת מערוך ולקרוץ לבבות. בחצי מהלבבות ליצור חורים בעזרת חור הצנתר.
4. לסדר בתבניות אפייה עם נייר אפיה ולאפות בתנור חם שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. לצנן היטב.
5. על הלבבות עם החורים לפזר אבקת סוכר (בעזרת מסננת), ואת החצי השני של הלבבות למלא בעזרת כפית ממרח שוקולד. לסגור אותם כמו סנדוויץ'.
6. לשמור הקופסא אטומה. ממליצה להפריד בין השכבות בקופסא עם נייר אפייה.
בתאבון!
אהבתם את המתכון? עשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!