כשהקוסמטיקה והשיער נפגשים…

שוורצקוף פרופשיונל פורצת דרך בתחום טיפוח השיער ומציגה את סדרת מוצרים בהשראת תחום טיפוח העור באמצעות טכנולוגיה מתקדמת

עומרי כהן ליד איורי הדמויות שיצר

אם יש דבר אחד שאני מתנצלת עליו ומצטערת עד עמקי נשמתי בשנתיים האחרונות הוא שהסתפרתי.

מה זה הסתפרתי ? יותר נכון לומר התקצצתי , חג הגז על הראש בקיצור הלך הקוקו.

IMG_3652

השיער הארוך הגולש והארוך עבר לקסדה קצרה, יש שיאמרו מוצלחת, תודה על המחמאה. אני עדיין מעדיפה שיער ארוך. ואז מגיעה האמרה " מה זה שיער תאריכי..בקטנה." לא זה לא ! כשאת מנסה להאריך מתספורת קצרה מאוד כל שינוי הוא קשה וקצב הצמיחה הוא איטי יותר מקצב הליכה של צב בייחוד לאור העובדה שההיתקצצות לא נבעה סתם אלא מטראומה קשה שהוא עבר.

19314קומפוזיציות בונקור - השקה חדשה 20194

אז כיום אני ערה ובודקת לכל מוצר שיער חדש שיוצא לשוק, אני בודקת מה הרכיבים והאם הוא יוכל להתאים לבלונדינית לא טבעית. האם הוא באמת ישקם יעזור ולא יחבל בנוסף, כבר לא נשאר ממנו יותר מידי ואני בונה לשקם ולהאריך אותו ולכן הבדיקות שלי נעשו יסודיות.  כאשר נודע לי כי שוורצקוף פרופשיונל מתכננת לחולל מהפיכה בתחום חיכיתי בסובלנות ובאדיקות לדבר הבא – והוא הגיע.

שוורצקוף פרופשיונל מחוללת מהפיכת טיפוח של ממש בתחום השיער ומחדשת את סדרת מוצרי הטיפוח לשיער BC בהשראת תחום טיפוח העור ובאמצעות טכנולוגיה קוסמטית מתקדמת לשיער.

טכנולוגיית שלמות סיב השיערה הנו חידוש בעל פטנט ונמצא בלב של כל מוצרי BC ונחשב לאבן דרך בתחום הטיפוח השיקומי. ובעיקר שמתאים לסוגי שיער שונים.

הרכיבים הנמצאים בתוך מוצרי BC – חומצה הילרואנית המעניקה לחות חיונית לשיער,

פפטידים לשיקום השיער, 4.5 PH ללכידת הצבע בתוך השערה, קולגן להענקת נפח וחיוניות ו Q10 העוזר לשיער להישאר צעיר ומלא חיוניות.

 IMG_3653

אני יכולה להמשיך  ולתת לכן תיאור של הרכיבים אבל אתכם בעיקר מעניין העיקר, האם הוא באמת טוב לי לשיער האם הוא באמת יעיל לשיער צבוע ופגום? אז הפעם אחרי הרצאה מסקרנת ומעניינת באירוע ההשקה למוצרים החדשים וטיפול מלכותי באירוע של שוורצקוף פרופשיונל – קבלתי ערכה מלאה הביתה שמותאמת לשיער שלי – והחלטתי לנסות אותה לאורך שלושה שבועות  ולעדכן אתכן בתוצאות.

שלושה שבועות שאני חופפת בשמפו המיוחד שהותאם לשיער צבוע ופגום כולל מסיכה ואכן השיער שלי יותר נעים יותר רך ופחות יבש, ולא לא הפסקתי לצבוע לבלונד זו התמכרות שקשה אם בכלל לצאת ממנה. אבל עכשיו שיש לי את נבחרת החלומות והטיפוח לשיער – אני פחות מודאגת ויותר מאושרת.

 IMG_3655

התנסתה, ונהנתה מהמוצרים

רעבה תמיד

נטע-לי כץ

רעבה תמיד - נטע-לי כץ
מנכ"לית בית ספר חרשן, מגישה לבגרות, גולשת גלים, גרגרנית, חולמת, רעבה תמיד.