במהלך חודש יולי מותג המים אקווה פנה (מטוסקנה) מביא אלינו את האוכל הטוסקני על מנת לחשוף אותנו, הישראלים לסגנון קולינרי הדוגל ב- to table.farm – עבודה עם חומרי גלם עונתיים וטריים, התופס תאוצה בכל העולם.
החגיגה הקולינרית תהיה משתתפות 18 מסעדות מובילות, רובן מאזור המרכז. במסגרת חגיגת האוכל הטוסקני כל מסעדה יצרה מנה טוסקנית מיוחדת, כך שהלקוח יוכל לטעום אותה במסעדה ואף לקבל את המתכון שיוגש בתפריט המסעדה. כך יהיה ניתן להתנסות בבישול הטוסקני בבית ולהכניס הביתה את חוויית מסעדת הפרימיום. הפרוייקט יתקיים עד 31.7.16.
אנחנו הלכנו לאיטלקיה בשוק הפישפשים ביפו. האווירה, האורות, חווית המקום הם ייחודיים לכל דיעה. זו איננה עוד מסעדה איטלקית פשוטה שנמצאת בקרן רחוב.
האוכל, ההגשה, הטעמים, הניחוחות, האווירה, השירות ובכלל עשו לנו ערב נפלא שהשאיר טעם של עוד…..
המנה הטוסקנית שאכלנו היתה: רביולי ריוקטה עם תרד, שהיתה מנה מופלאה. הרוטב היה רוטב ארטישוק חמצמץ על בסיס יין ושמן זית. זה היה מופלא. לזה הוספנו סלט סלק עם גבינות צאן שהיה טעים ומיוחד, והשלמנו עם קאמפרי צונן לאורך כל הארוחה.
המחירים נוחים, השרות אדיב, האווירה רומנטית עם טעם של עוד… בקיצור – שווה!