כנפיים במרינדת בירה – להשתכר מהטעם ולא מהאלכוהול

להכנת כנפיים יש הרבה גרסאות עלי אהובה במיוחד הגרסה הפשוטה והקלה מאד להכנה, כנפים במרינדת בירה אחרי לילה של השרייה צלוית על האש

4

אז מה צריך:

חבילה כנפיים טריות (כ 20 יחידות)

כוס בירה גולדסטאר

4 כפות סילאן

2 כפות חרדל גרגירים דיז'ון

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

4 שיני שום כתושות

קורט מלח גס

קורט פלפל שחור גרוס

 

קדימה לעבודה:

חוצים כל כנף לשתיים, שוטפים ושמים בצד לייבוש

בקערה עמוקה מערבבים טוב את כל חומרי המרינדה

מכניסים את הכנפיים ומכסים בנילון נצמד.

מכניסים למקרר למינימום שעה ומקסימום לילה.

 1

צולים על מנג'ל אש/גחלים על אש בינונית מכל צד כרבע שעה עד שמשחים.

 2

מורידים מהאש ומלקקים את האצבעות

5