אז מה צריך:
חבילה כנפיים טריות (כ 20 יחידות)
כוס בירה גולדסטאר
4 כפות סילאן
2 כפות חרדל גרגירים דיז'ון
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 שיני שום כתושות
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
קדימה לעבודה:
חוצים כל כנף לשתיים, שוטפים ושמים בצד לייבוש
בקערה עמוקה מערבבים טוב את כל חומרי המרינדה
מכניסים את הכנפיים ומכסים בנילון נצמד.
מכניסים למקרר למינימום שעה ומקסימום לילה.
צולים על מנג'ל אש/גחלים על אש בינונית מכל צד כרבע שעה עד שמשחים.
מורידים מהאש ומלקקים את האצבעות