בשורת התפוחים הטעימים מגיעה אלינו לישראל ממועצת התפוחים האמריקאית (USAEC), האחראית על יבול של 40% מהתפוחים הטעימים ביותר בארה"ב ומייצגת אלפי חקלאים, מגדלי תפוחים, במדינות ניו-יורק, וירג'יניה, פנסילבניה, מישיגן וקליפורניה. התפוחים האמריקאים שנמצאים ברשתות השיווק בכל רחבי הארץ, זוכים לחורף קר מאד ומושלג ולכן הם מצטיינים בעסיסיות, מתיקות ופריכות יוצאי דופן.
מדינת ישראל מייבאת מידי שנה כ-6,000-7,000 טון תפוחים אמריקאים מזנים שונים, שמשלימים את היבול המקומי של התפוחים. הישראלים צורכים כ-130,000 טון תפוחים בכל שנה, אך המדינה מייצרת רק כ-100-120 אלף טון בלבד.
מתכון סלט ניו-יורק צבעוני (8 מנות) באדיבות שף חגי לרנר ויובל בר-נר
חומרי גלם :
רוטב
100 גרם מיונז איכותי
1 גביע יוגורט (150 גרם)
כף דבש
מעט מלח ופלפל
מעט טבסקו
חצי כפית זרעי קימל (לא חובה)
השאירי תשובה