ככה אופים לחם רוסי, בריא ומשביע

לאחר הרבה נסיונות ושיפורים, קבלו מתכון ללחם בורודינסקי שהתפרסם במדור האוכל בסלונה. לחם "שחור" שיפון מלא, עם החמיצות העדינה והמתקתקות הכובשת, שגורם לי להשתכר רק מהריח של הלחם הזה כשנחתך טרי טרי.

לחם שיפון הוא לחם כבד, משביע ומנחם. הטעם של של שיפון הוא חמצמץ-מתקתק והוא מפזר בבית ניחוחות

משכרים, כשחותכים ממנו, טרי טרי. והוא זה שהכי מעורר אצלי את הגעגוע ל"לחם אמיתי" ולילדות המופלאה.

לאחר שהתנסיתי עם מגוון לחמים מפנקים עם תוספות מגוונות כמו חמוציות, עגבניות מיובשות, זיתים, שום,

זעתר, אוכמניות, צימוקים, קקאו ומה לא – שהיו פשוט מעולים,  התחשק לי  לחזור למקור.

לטעום מהלחם הפשוט, השחור, עם החמיצות העדינה והמתקתקות הכובשת, שמתובל באופן מיוחד האופייני

רק ללחם הזה – זרעי כוסברה וקימל, המכתיבים את הטון הדומיננטי, וגורמים לי להשתכר רק מהריח של הלחם הזה.

המתכון המלא התפרסם בעמוד האוכל ב"סלונה", תמצאו אותו בקישור ככה אופים לחם רוסי, בריא ומשביע

בהרבה אהבה,

ג'ני