כדורי ריקוטה עם פטריות אפויים

כדורי גבינת ריקוטה עם פטריות שמפיניון אפויים, עדינים מאוד בטעמם ומיוחדים במראם. נדיר כמה שזה טעים!

DSC_0401

למצרכים:

500 גרם גבינת ריקוטה

1.5 סלסילות של פטריות שמפיניון שטופות וחתוכות לחתיכות קטנות

200 גרם גבינת קשקבל מגורדת

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

1 כף רוטב פסטו

1 כפית מלח

1 כוס פירורי לחם

2 ביצים

אגוזי מלך לעיטור

2 כפות שמן זית

להכנה:

1. לחמם במחבת את שמן הזית ולהוסיף את הפטריות להקפצה מהירה של 3-4 דקות. לקרר

2. לשים את כל הרכיבים בקערה (למעט האגוזים), להוסיף את הפטריות ולערבב היטב.

DSC_0395

3. ליצור קציצות בגדול כדור פינג פונג ולהניח על תבנית עם נייר אפיה. להניח מעל כל כדור חצי אגוז וללחוץ מעט.

DSC_0397

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה.

DSC_0400

*** לא אוכל לתאר ולהעביר אליכם את הריח ואת הטעם רק לומר – כדורים נדירים!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב