ירקות עם עדשים שחורות ועגבניות

DSC_0677

מנה צמחונית נפלאה שנולדה תוך כדי הכנתה. המנה טעימה במיוחד, משביעה ועם טעם של עוד. הולכת נפלא עם יוגורט קר.

למצרכים:

1 חציל חתוך לקוביות קטנות

חתיכת דלעת חתוכה לקוביות קטנות

3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות

1.5 כוסות עדשים שחורות (מבושלות בהרבה מים עד ריכוך)

6 עגבניות מגורדות

1 קופסא קטנה של רסק עגבניות

2 כפות סוכר

1 כף מלח

3 כפות שמן זית

1/2 כוס מים רותחים

להכנה:

1. לחמם שמן זית במחבת. להוסיף את קוביות החצילים והפלפלים האדומים ולטגן עד שיזהיבו. לערבב מידי פעם ולהפוך. להוסיף את קוביות הדלעת ולהמשיך לטגן יחד עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות ולערבב. להוסיף את העדשים המבושלים, להוסיף את הסוכר, את המלח ואת המים.

3. לבשל יחד 1/4 שעה על אש קטנה, לבדוק טעמים ולאכול.

אני יכולה להעיד על עצמי, שבכל פעם שעברתי ליד המחבת גנבתי עוד כף מהתבשיל. מושלם!

DSC_0679

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב