10 עצות חשובות למנגל יום העצמאות
שף גיל גרין, החולש על מטבחי גני גנוסר ותיירות נוף גנוסר
הידוע בהתמחותו בבשר על כל מידות העשייה
שמח לשתף אתכם בעצות מניסיונו העשיר
לקראת חג העצמאות החג של המנגלים.
מומלץ לגזור ולשמור.
1. סבלנות: להמתין שהגריל יהיה חם והגחלים ירחשו בשלווה .
2. סובלנות : תכבדו את הנתחים על האש ואל תלחצו אותם או תרביצו להם, פשוט תנו להם את הזמן הדרוש לצלייה.
3. אהבה : תלטפו את הנתחים אם מלח פלפל ושום כאילו הם הדבר הכי …… שיש בעולם.
4. כוח רצון : תגלו אורך רוח ותהיו מספיק חזקים לא להוריד מהגריל לפני שהבשר באמת מוכן.
5. בחירות בחיים: לאוהבי השומן אנטריקוט, לאוהבי הטעם סינטה, ולעדינים מדליוני פילה.
6. עופות : רעיון קטן את הכנפיים תבשלו קצת עם ירקות ותבלינים ולאחר מכן לתבל בצ'ילי מתוק וקדימה לגריל.
7. שיפודים : לפני כול דבר תשרו את השיפודים במי מלח גם בשביל הטעם וגם ובמיוחד שלא ישרפו.
8. תיבול : סיר קטן שמן זית שום חתוך לרוחב ענף רוזמרין ומברשת לחמם על הפחמים ולפני כול הפיכה למרוח.
9. הכנה נפשית : את הבשר תוציאו בזמן מהמקרר ותנו לו לנשום כמו יין טוב
10. בירה : חשוב חשוב כמה שיותר קרה לא רק לשתיה אפשר גם לתבל את הבשר