טרין אוסובוקו לימי הקיץ

הטרין הזה חתיך, בישול של 4 שעות , בשר רך, מתאים לימי הקיץ מוגש קר.

טריןאוסובוקו1

חומרים:

6 פרוסות של אוסובוקו עם עצם – עדיף עצם קטנה באמצע, עם הרבה בשר

2 גבעולי סלרי

1 גזר

1 בצל

כמה ענפי קורנית

חופן פלפל אנגלי

מלח ,פלפל שחור גרוס גס

4 שיני שום פרוסים

ולמי שאוהב אפשר להוסיף כמה טיפות של טבסקו

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן של גרגירי חרדל

הכנה:

לסדר את פרוסות האוסובוקו  בסיר עם דופן גבוה

מעל , עלי סלרי, גזר חתוך , בצל חתוך ל6 חלקים וחופן פלפל אנגלי.

לכסות במים .

לתבל (מלח, פלפל שום, טבסקו)

להביא לרתיחה  ולהעביר לתנור עם מכסה ל 4 שעות  + מכסה .

להוציא את הבשר שיתקרר ולפורר את הבשר בעזרת האצבעות .

לסנן את הנוזלים ולצמצם אותם מעט ע"י בישול נוסף.

2 דפי ג'לטין להמיס במים קרים ואחר לערבב אותם עם הנוזלים בסיר.

ועכשיו להרכבה:

כלי מאורך ( תבנית אינגליש או כל צורה אובלית )

לרפד בניילון נצמד ולשאיר שוליים.

לפזר את הפטרוזיליה

ולהתחיל לסדר קומות של רצועות בשר , בין קומה לקומה לפזר גרגרי חרדי- אפשר גם שיני שום 

לשפוך את הנוזלים עד כסוי ולסגור עם הניילון הנצמד.

להעביר למקרר ללילה לפחות.

הגשה:

טרין אוסובוקו

לפתוח את הניילון ולהפוך על צלחת.

תיהנו