חומרים:
6 פרוסות של אוסובוקו עם עצם – עדיף עצם קטנה באמצע, עם הרבה בשר
2 גבעולי סלרי
1 גזר
1 בצל
כמה ענפי קורנית
חופן פלפל אנגלי
מלח ,פלפל שחור גרוס גס
4 שיני שום פרוסים
ולמי שאוהב אפשר להוסיף כמה טיפות של טבסקו
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן של גרגירי חרדל
הכנה:
לסדר את פרוסות האוסובוקו בסיר עם דופן גבוה
מעל , עלי סלרי, גזר חתוך , בצל חתוך ל6 חלקים וחופן פלפל אנגלי.
לכסות במים .
לתבל (מלח, פלפל שום, טבסקו)
להביא לרתיחה ולהעביר לתנור עם מכסה ל 4 שעות + מכסה .
להוציא את הבשר שיתקרר ולפורר את הבשר בעזרת האצבעות .
לסנן את הנוזלים ולצמצם אותם מעט ע"י בישול נוסף.
2 דפי ג'לטין להמיס במים קרים ואחר לערבב אותם עם הנוזלים בסיר.
ועכשיו להרכבה:
כלי מאורך ( תבנית אינגליש או כל צורה אובלית )
לרפד בניילון נצמד ולשאיר שוליים.
לפזר את הפטרוזיליה
ולהתחיל לסדר קומות של רצועות בשר , בין קומה לקומה לפזר גרגרי חרדי- אפשר גם שיני שום
לשפוך את הנוזלים עד כסוי ולסגור עם הניילון הנצמד.
להעביר למקרר ללילה לפחות.
הגשה:
לפתוח את הניילון ולהפוך על צלחת.
תיהנו
השאירי תשובה