למצרכים:
1/3 כוס גרירי טפיוקה קטנים (60 גרם)
650 מ”ל חלב סויה-שקדים (אלפרו)
3 כפות גדושות סוכר
אספרסו קצר מקפסולה של קפה – בעוצמה חזקה (שחורה – מס' 10)
טבלת שוקולד מריר או חלב (לפי בחירה)
להכנה:
בסיר שטוח לשים את גרגירי הטפיוקה עם החלב ולהמתין חצי שעה. (הטפיוקה מעט תופסת נפח).
להוסיף את הסוכר והאפסרסו ולבשל יחד 15 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. מתקבל מרקם של פודינג.
להעביר לכוסות/צלחות הגשה ולהעביר לקירור.
בעוד הטפיוקה חמימה לשים בתוכה חתיכת שוקולד, הוא יימס וישתלב בטפיוקה.
לעטר עם שוקולד ופרחי מאכל. כל כך יפה… כל כך פשוט….. כל כך מזמין…
גילוי נאות: את קפסולות הקפה של עלית קיבלתי להתנסות מחברת שטראוס. אהבתי מאוד את טעמן. הארומה, הטעם והתוצאה המתקבלת (הקפה) התחבבו עליי מאוד וכצרכנית קפה, אמשיך להנות מהקפה של עלית.
קצת על המוצר: שטראוס קפה השיקה קפסולות אספרסו חדשות המתאימות לשימוש בכל המכונות מסוג NESPRESSO. קפסולות האספרסו יוצרו במפעל הקפה בישראל, ונמכרות ברשתות השיווק בישראל. שטראוס קפה מאפשרת פתרון זמין, נגיש ומותאם בטעם לצרכן הישראלי ובאיכות בלתי מתפשרת. לראשונה בישראל מוצעות קפסולות תואמות האטומות באופן מלא לחדירת חמצן, ובכך מאפשרות טריות מקסימלית לאורך זמן. הקפסולות הינן מפולימר ייחודי PBT שמצד אחד אטום לחמצן בדומה לאלומיניום ומצד שני ידידותי לסביבה וניתן למחזור. סדרת הקפסולות החדשה תושק עם חמישה בלנדים שונים של קפה המתבססים על מקורות קפה מובילים בעולם בדרגות קליה שונות המייצרות חתימת טעם וארומה ייחודית ובהתאם גם עוצמות קפה מובחנות הבאות לידי ביטוי בשם המוצר.
לכבוד השקת המוצר, יש מבצעים נפלאים: http://elite-coffee.co.il/
ממליצה בחום להתנסות במוצר.