טבעות בצל בטמפורה וביסלי

טבעות בצל בציפוי טמפורה וביסלי. תענוג קטן,מושחת וטעים.

בחורה עם מחשב נייד

לפעמים מותר להתענג על משהו קטן ומושחת וטבעות הבצל האלה הן בדיוק הדבר הזה.

כאן הוספתי שידרוג שלי, מעבר לציפוי הטמפורה ציפיתי אותן גם בפירורי ביסלי גריל.

את התענוג הזה תוכלו להבין רק כשתכינו ותטעמו.

מצרכים:

2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות. מפרידים את הפרוסות לעיגולים נפרדים.

לטמפורה:

1 כוס קמח

רבע כפית סודה לשתיה

חצי כפית פפריקה

כף מיונז

1 כוס מיים

שמים את החומרים בקערה למעט המיים ומערבבים.

מוסיפים את המיים כל פעם קצת ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית או כף לאט עד שנוצרת בלילה אחידה.

במעבד מזון מרסקים חבילה של ביסלי גריל או ביסלי מעורבב עם תפוצ'יפס .

מחממים בסיר שמן עמוק .

טובלים כל טבעת בצל בטמפורה ומעבירים אותה לקערה עם הביסלי ומצפים היטב.

מכניסים לסיר עם השמן.

מטגנים עד הזהבה מוציאים מהשמן ומניחים או על נייר סופג או בתוך מסננת.

ניתן לוותר על הביסלי ולטגן רק עם הטמפורה או להחליף את הביסלי בפירורי לחם.

מוזמנים גם להכין פשטידת בצל פרווה