חריימה כרובית – יש דבר כזה!

"אמא זה מטורף" אמר יונתן כשטעם את החריימה כרובית שהכנתי ליום שישי. שילוב הטעמים, הכרובית, סמיכות הרוטב עושים את המנה למיוחדת. כשנגמר סיר הכרובית, הוסיף ואמר, "מעכשיו תכיני לי את זה כל יום שישי". סיר מופלא לאוהבי הכרובית, לצמחונים, לטבעונים ובכלל..

חריימה כרובית

לקציצות:
כרובית מחולקת לפרחים – 20 ד' במיקרו מעוכה בממעך תפו"א – כמו לפירה
1 כוס קמח
מלח
1 כף אבקת שום
1 ביצה או חצי כוס טחינה (לטבעונים)
לרוטב:
צרור פטרוזיליה קצוץ
5 שיני שום גדולות
1 פלפל אדום פרוס
1 פלפל חריף שלם
1/2 כוס שמן זית
חצי כף כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח-לפי הטעם
מים לכדי כיסוי

אופן הכנה בסרטון המצורף. אנא לחצו על הלינק ותראו כמה קל להכין את החריימה כרובית: