על חוק שלושת הצבעים בסטיילינג אני מדברת כל הזמן-
ולפיו, כשאנחנו מתלבשות, כדאי לשלב לפחות (!) שלושה צבעים בלוק!
(אתן יכולות לקרוא על החוק הזה ולקבל קצת השראות פה)
אז גם בעולם האוכל אני אוהבת להשתמש בבן הדוד של החוק הזה-
תכירו את חוק חמשת הצבעים!
אתן בטח מכירות את ההמלצה לאכול ירקות בחמישה צבעים ביום,
אז בדיוק לפי אותו ההגיון, למה שלא תכינו סלט עם חמישה צבעים?
סלט מגרה הרבה יותר מהשילוב הסטנדרטי של מלפפון- עגבניה
(שזה, אגב, המקבילה לג'ינס והטי- שרט הבנאליים…)
טעים הרבה יותר, וגם משביע- הרבה, הרבה יותר.
זה סלט שהוא בעצם ארוחה שלמה, מכיל דגנים, חלבונים, ירקות ושומן-
והכל בצלחת אחת.
אז הנה- קבלו את סלט חמשת הצבעים שלי:
כל מרכיב מטופל בנפרד, מה שמצריך אמנם קצת יותר זמן הכנה מאשר לחתוך מלפפון ועגבניה- אבל כל הסיפור לא לוקח יותר מחצי שעה:
עלי תרד– מוקפצים במעט שמן זית וקוביות שום ופטרוזיליה של דורות
סלק מבושל חתוך
כרובית– מפורקת לפרחים קטנים וצלויה בתנור
בטטה וגזר צלויים בתנור (עם מעט שמן זית ומלח)
עדשים ירוקות מבושלות עד לריכוך
אני אוהבת לתבל עם הרבה לימון, מלח, פלפל ומעט כמון.
אפשר להוסיף מעט גבינת פטה מגורדת למעלה, שקדים קלויים, כוסברה קצוצה- הכל הולך!
בתיאבון!