הסתיו כבר פה על באמת, מרגישים את זה בעיקר בתיבת המייל שלי שמפוצצת בהודעות על קולקציות חדשות לפתוח איתן את העונה.
מכל השפע הזה בחרתי לכבוד חמישי 5 פריטים. ארבעיה מהם אשמח לאמץ ואחד פשוט יפה מדי בשביל להתעלם ממנו, גם אם לא יהיה שלי.
גרביונים של זוהרה
לא היה קל לבחור לפה זוג אחד מתוך הקולקציה הענקית של הגרביונים של זוהרה, אז חזרתי למקום הבטוח של שחור וזהב.
תמצאו שם גרביונים עם עיטורים ואיורים השראות ספורטיביות, אורבניות, גראפיות, אתניות, קלאסיות, ילדותיות, רומנטיות ועוד ועוד וגם גרביונים חלקים בעשרות גוונים, אטומים ושקופים, מניילון וכותנה, עם רגלית או בלי. המכנה המשותף לכולם הוא שמדובר באמת בגרביונים מצויינים שגם יחממו אתכן, גם יהיו מהודקים לגוף בלי להחליק וגם לא יקרעו (אלא אם ממש תתעללו בהם).
טווח מחירים: גרביונים חלקים: 70 שקל, גרביונים שקופים מודפסים: 80 שקל, גרביונים מצוירים: 100 שקל, גרביים: 50 שקל
להשיג באתר www.zoharatights.com ובחנויות של זוהרה – רח' דיזנגוף 255 ת"א, בקניון tlv fashion mall – החשמונאים 96 ת"א וברשתות ובחנויות האופנה המובחרות ברחבי הארץ.
*
שמלה של העין השלישית
כבר כמה שנים לא הייתי בחנות של העין השלישית, אבל לפי התמונות שהגיעו אלי מקולקציית הסתיו החדשה יש סיבה לבקר, בעיקר בזכות השמלות האווריריות בסגנון בוהו שזו בדיוק העונה ללבוש.
לגבי זו שבתמונה – הייתי מחליפה את החגורה, אבל חוץ מזה היא נראית נהדר וגם השילוב עם המגפונים מוצלח.
מחיר: 349 שקל.
*
חליפת חצאית של דנה סידי
אני לא מכירה אישית את דנה סידי אבל לאחרונה אני נתקלת כל הזמן בשמלות שלה על סלבס ובלוגריות אופנה ואפשר להבין למה. רוב השמלות של סידי הן בגזרות אוברסייז שמשדרות חוסר מאמץ ושיק פריזאי. הן גם מחמיאות, גם נוחות ללבישה וגם מצטלמות מצוין לאינסטגרם.
בתמונות שהגיעו אלי מקולקציית החורף החדשה, נדלקתי דווקא על חליפת חצאית אפורה שהזכירה לי שהגיע הזמן, באיחור אופנתי, שאלבש העונה חליפה. כל אחד מהחלקים שלה יכול להיות שימושי כמובן גם בהמון שילובים אחרים ובאופן אישי הייתי משלבת אותה עם סניקרס.
מחיר: 770 שקל. לבירור החנות הקרובה: 03-6202720
*
מגפיים של ניין וסט
אוהבת מטאלי, אוהבת מגפיים והשילוב הזה של שניהם מאוד מאוד מוצלח לטעמי. לפעמים לא צריך להכביר במילים, רק לתת לתמונה לדבר.
מחיר: 799.90 שקל.
*
משקפיים של פראדה
אין סיכוי שארכיב משקפיים כאלו, או שיהיה לי התקציב לקנות אותם, אבל כשמדברים על אופנה, מדברים בדיוק על זה – לקחת פריט שלכאורה כבר הוצג בכל הצורות והעיצובים ולהצליח ליצור ממנו משהו חדש ומקורי. מיוצ'ה פראדה יודעת לעשות את זה מצוין וככה הגיעו המשקפיים האלו לקולקציית סתיו חורף 2017/18 ששאבה השראה מהסרט "עיר הנשים" של פדריקו פליני.
מי שיותר נועזת ממני ויותר עשירה ממני, אולי תשמח לדעת שהמשקפיים האלו שמעוטרים בטלאים של קטיפה צבעונית לאורך הידיות ובחזית, יגיעו לישראל בנובמבר בשילובי צבעים שונים.
מחיר: 2,600 שקל ברשת i-optic