המתיקום וחריפות והטעמים הם משהו שאני מעריצה אמה מה חוץ מבמסעדות או בסופרים חשופים לכל אין לקנות.
לא אוהבת שידיים טועמות נוגעות לי באוכל אז מכינים בבית וזה קל.כל כך קל וחוץ מחיתוך הירקות זה מצחיק כמה קל אז לכו להכין ותודו לי .
הקיץ מתקרב בצעדי ענק עם על האש וארוחות קלות.
זה יתלווה לכם לכל ארוחה אני מבטיחה .
הירקות כאן כי ככה אני אוהבת ויש אופציה להוסיף ירקות שאוהבים הרוטב כבר ילטף אותם.
כרוב בינוני חתוך לרצועות ,
4 גזרים פרוסים ,
פלפל אדום מתוק ובשרני ברצועות ואחד ירוק בהיר או צהוב ברצועות
,חצי פלפל חריף
כף פרוסות שום יבשות,
כף ג'ינג'ר מוחמץ .
למרינדה- כוס חומץ,כוס סוכר,2 כפות מלח להכשרה גס,ליטר וחצי מים .
להרתיח יחד .
מיד כשרתח לכבות ולצנן.
למחרת זוללים .לשמור במקרר אגב לטעום אם חסר לכם חומץ או סוכר .
אפשר להוסיף צנון,קולרבי לפת…
שוב כל אחד וטעמו .
תהנו .