חלה מתוקה

חלה מתוקה כזו שמכינים לפני כניסת שבת והיא מכניסה את השבת בצורה הכי חגיגית הביתה

למצרכים:

1 ק"ג קמח עם שמרים (של אוסם המיועד לפיצות ופוקצ'ות)

1/2 כוס דבש

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 כף מלח

2-2.5 כוסות מים חמימים

להכנה:

את כל החומרים הרשומים לעיל להכניס לקערת מיקסר וללוש עם וו לישה 5 דקות.

להתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו.

ללוש שוב את הבצק, ולקלוע 2 צמות לחלות. למרוח את החלות בביצה מקושקשת ולזרות מעל שומשום.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 35-40 דקות

הריח שמתפשט בבית אינו ניתן לתיאור!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!