חטיפי תפוח אדמה- הנחטפים עוד לפני שמגיעים לשולחן

בא לכם על נשנוש טעים ליד הבירה? תוספת של תפוחי אדמה מדליקה וטעימה שכולם יאהבו? מוזמנים להכין איתי חטיפי תפוח אדמה, שנחטפים עוד לפני שהם מגיעים לשולחן.

20170830_214852~2

בא לכם לגוון, לא להכין שוב תפוחי אדמה כמו תמיד בתנור ולא בא לכם לטגן צ'יפס? יש לי את הפתרון המושלם בשבילכם- חטיפי תפוחי אדמה. אלו הם תפוחי אדמה בתנור עם ציפוי של פירורי לחם.
המנה מתאימה ליד הבירה או כתוספת של תפוחי אדמה מדליקה וטעימה שכולם יאהבו.

מצרכים:

– תפוחי אדמה
– פירורי לחם
– שמן זית
– מלח
– פלפל
– שום גבישי
– אורגנו
– פפריקה אדומה

אופן הכנה:

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. ראו תמונה מטה.

20170830_200457~2 (2)

מבשלים במים כ-30 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.

20170830_201327~2 (2)

מסננים את תפוחי האדמה ונותנים להם להתקרר מעט.
בינתיים נכין קערית עם שמן הזית והתבלינים (מלח, פלפל, שום גבישי, פפריקה מתוקה ואורגנו). המינון הוא לפי טעמכם. בצלחת נפרדת נניח פירורי לחם.

20170830_204254 (2)

נרסס תבנית עם ספרי שמן ונתחיל בהכנת "שניצלוני תפוחי האדמה" 
נטבול כל תפוח אדמה בתערובת שמן ותבלינים ולאחר מכן "נעטוף" אותו כמו שניצל עם פירורי הלחם.

20170830_210316~2 (2)

נחמם תנור ל-180 מעלות ונבשל את תפוחי האדמה כחצי שעה.

עכשיו נותר להוציא אותם מהתנור ולקוות שהם יצליחו להגיע לשולחן מבלי שיטרפו בדרך 😉

20170830_214830~3

בתאבון!

XOXO

אחת שיודעת 😉

קרין מילשטיין
סטייליסטית, מאמנת כושר ובוגרת תואר שני לתקשורת ועיתונאות. זה מה שיוצר את הבלוג על תרבות, סגנון חיים, טיולים, ביקורת ספרותית, שירה ועוד... מוזמנים לקרוא, להגיב ובעיקר להנות... XOXO אחת שיודעת ;-)