שמן לטיגון
טורטיות חתוכות למשולשים |(לפי הכמות שרוצים)
תבלין זעתר
להכנה:
לחמם שמן בגובה של כ- 5 ס"מ בסיר / מחבת, להכניס פנימה את המשולשים, בכל פעם 5-6 משולשים. אחרי שמשחימים (מה שלוקח בערך חצי דקה) להוציא אותם לנייר סופג. לקרר מעט ולפזר זעתר. חטיף מושלם לאירוח!!!! קריספי, טעים עם טעם של עוד…
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!