חדש על המדף של סוגת: "קמח קסם" בפיתוחו של השף ארז קומרובסקי

סוגת משיקה קמח חדש עם שמרים, שיעשה את החיים קלים גם למי שעדיין מפחדים מהתפחה. כן יתפח או לא יתפח, זאת השאלה.. מעכשיו אפשר להפסיק לחשוש בכל פעם שמנסים לאפות עם שמרים. עם קמח קסם הכל יותר פשוט וקל

יתפח או לא יתפח, זאת השאלה..
מעכשיו אפשר להפסיק לשאול ולחשוש בכל פעם שמנסים לאפות עם שמרים. פשוט מחליפים את הקמח שבמתכון ב"קמח קסם" – קמח ייחודי עם שמרים, שתופחים בכל טמפרטורה בקלות ובמהירות, ומוותרים על השמרים שמופיעים במתכון.
חברת סוגת ממשיכה להתחדש, ומשיקה את "קמח קסם" – קמח שמרים מיוחד.
הקמח החדש מביא בשורה לשוק בכך שהוא תופח בצורה אחידה בכל מזג אוויר וייארז בטכנולוגיה חדישה אשר תשמור על פעילות השמרים לכל אורך חיי המדף.

17265231_1381096408608612_1673576503680177934_n
סוגת- קמח קסם – קמח המכיל שמרים ומתאים לאפיית חלות, עוגות שמרים, מאפים ועוד.
צילום: נדיה היבא

אחד הפחדים המוכרים של מי שמתנסה באפייה עם שמרים הוא, שהבצק לא יעלה יפה מכיוון שהטמפרטורה בחדר קרה או חמה מדי. קמח קסם מפוגג את הפחד באמצעות השמרים החכמים שנמצאים בו ומסייעים לתפיחה אחידה, מקצועית ומהירה בכל טמפרטורה. הקמח עצמו חלק ואוורירי ואינו זקוק לניפוי לפני תחילת השימוש.
מדובר בתערובת קמח המכילה שמרים ומתאימה לאפייה של חלות, עוגות שמרים, מאפים ועוד.
הקמח החדש,כשאר הקמחים של החברה, מיוצר בטחנות הקמח שטיבל ופותח במיוחד עבור סוגת על ידי השף ארז קומרובסקי.
קומורובסקי עבד על פיתוח המוצר במשך תקופה ארוכה וניסה אותו במאפים שונים ובמצבים שונים, עד להגעה לנוסחה המדויקת אשר מבטיחה שימוש מוצלח ואחיד במוצר בכל מזג אוויר ובמאפים שונים.
kesem-cake2-720x480
עוגת שמרים עם קנמון של ארז קומרובסקי. צילום: אורן שלו לסוגת
המתכון לעוגה באתר סוגת http://www.sugat.com/magic-flour/

אחד מיתרונותיו הנוספים של המוצר,היא העובדה,כי הוא נארז בטכנולוגיה חדישה השומרת על פעילות השמרים לאורך כל חיי המדף של המוצר.
שימוש בקמח קסם חוסך זמן רב, שכן הוא תופח מהר ואין צורך לנפות אותו.
לדברי ג'יל גמון, מנכ"ל סוגת:
"כאשר החלטנו על הכניסה לקטגוריה הזו חשבנו על הבאת ערך אמיתי לצרכנים, הפיתוח המיוחד של ארז קומורובסקי לסוג קמח שהשפעות מזג האוויר אינן חלות עליו מאפשר לצרכנים קבלת מוצר אחיד, אנו שמחים על שיתוף הפעולה ומאמינים בהצלחת המוצר"
 
לדברי השף ארז קומרובסקי, מפתח הקמח:
"במשך שנה שלמהעבדתי במטרה למצוא את הנוסחה המדויקת שתבטיח הצלחה באפיהגם למי שפוחד להתעסק עם שמרים. מדובר בשמרים אינטליגנטיים המתאימים עצמם לעבודה עם כל סוגי הטמפרטורה, מה שמבטיח שהמוצר יעניק חוויית שימוש קלה ונוחה לכל משתמש בו".
לאתר המתכונים של סוגת http://www.sugat.com/all-recipes/
17202713_1381096518608601_8336865227795044007_n
קמח קסם של סוגת – תערובת קמח עם שמרים. צילום: נדיה היבא

כל אריזה מכילה 1 ק"ג
בכשרות הבד"ץ של ירושלים העדה חרדית
להשיג ברשתות השיווק
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה צילום של אורן שלו לסוגת