חדש על המדף מבית ''עוף טוב'' – פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות

קבוצת עוף טוב המובילה מהלך של גידול ללא אנטיביוטיקה, בתחום מוצרי עוף נכנסת לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים.

''עוף טוב'' – פילה אמנון מצופה . צילום: יחצ

בשורה משמחת לאוהבי הדגים!!! מתבשל כאן משהו טוב !!!
לא רק "עוף טוב" – גם דגים טובים
קבוצת "עוף טוב" המובילה מהלך של גידול ללא אנטיביוטיקה, בתחום מוצרי עוף נכנסת לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים.
בשלב הראשון תייצר ותשווק הקבוצה 2 מוצרי דגים חדשים – פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות.

"עוף טוב" – פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות. צילום: נדיה היבא

יוסי ניר מנכ"ל קבוצת "עוף טוב" :
"בתום תהליך של כשנה וחצי של פיתוח מוצרים, בחינת השוק והתקשרות עם מגדלי דגים מישראל ומחו"ל עוף טוב גאה להשיק את מוצרי הדגים ולהיכנס לתחום זה".
במהלך זה השקיעה הקב' כ -2 מיליון ש"ח.
ניר מוסיף עוד, עוף טוב מרחיבה את מגוון המוצרים גם למוצרי הדגים על מנת לתת מענה רחב וסל מוצרים לצרכנים אשר מחפשים לגוון את התפריט היומי. ובכך מספקת חלבון איכותי הן מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה והן מדגים.
"עוף טוב" – פילה אמנון מצופה . צילום: נדיה היבא

"עוף טוב" – קציצות דגים אפויות. צילום: נדיה היבא

בשלב הראשון תייצר ותשווק הקבוצה, פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות, כאשר במהלך החודשים הקרובים המוצרים ישווקו לשוק המקצועי (מסעדות, אולמות ארועים ובתי מלון ) ולאחר מכן גם לשוק הקמעונאי, ולייצוא.
2 מוצרי הדגים הינם, כאמור, פילה אמנון מצופה עשוי מפילה דג אמיתי בציפוי מעודן ו-קציצות דגים אפויות- רק 18 קלוריות בקציצה.
"עוף טוב" – קציצות דגים אפויות מבושלות ברוטב עגבניות. צילום: נדיה היבא

 
מחקרים רבים מצביעים על כך שאכילת דגים תורמת לבריאות ואכילת דגים ממולצת כחלק מתפריט מגוון ובריא.
מוצרי הדגים מיוצרים תוך עמידה בסטנדרט האיכות הגבוה ביותר, בתהליך ייצור מוקפד ועמידה בתקנים המחמירים בישראל לפי תקני ISO 14000, ISO 9001, HACCP וכן תקנים אירופאים ואמריקאים . USDA, EFSA.
צריכת הדגים השנתית בישראל הינה כ-70,000 טון ונמצאת בגידול בשנים האחרונות.
צריכת הדגים הממוצעת לאדם בישראל הינה כ-12ק"ג. לעומתה- צריכה ממוצעת לאדם בשנה במערב אירופה הינה כ-20 ק"ג ביוון, באיטליה כ-35 ק"ג לנפש , וביפן כ-65 ק"ג לנפש.
קבוצת "עוף טוב" שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, הינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל.
"עוף טוב" – קציצות דגים אפויות ברוטב עגבניות. צילום: יחצ

"עוף טוב" – פילה אמנון מצופה . צילום: יחצ

"עוף טוב" מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן הגידול.
לאתר הבית http://www.oftov.co.il/
כשר למהדרין – פרווה
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ