חדש על המדף מאסם: קטשופ 18 עגבניות עם רכיבים טבעיים בלבד

כמה עגבניות טריות יש לדעתכם בקטשופ שכולנו אוהבים? לא באמת משנה אם אתם ילדים או מבוגרים, סביר להניח שיש מספר מאכלים שאתם חייבים להוסיף להם קטשופ עוד הרבה לפני שאתם טועמים את מנת האוכל שלכם.

כמה עגבניות טריות יש לדעתכם בקטשופ שכולנו אוהבים?
תופתעו לדעת שבקטשופ של אסם יש 18 עגבניות טריות!!!

16427459_1350123581705895_1621186665585906203_n
תופתעו לדעת שבקטשופ של אסם יש 18 עגבניות טריות!!! י יש סיבה שזה כל כך טעיםם.
צילום: נדיה היבא

 
קטשופ הוא אחד ממוצרי המזון הקיימים כמעט בכל מקרר ובכל בית. לא באמת משנה אם אתם ילדים או מבוגרים, סביר להניח שיש מספר מאכלים שאתם חייבים להוסיף להם קטשופ עוד הרבה לפני שאתם טועמים את מנת האוכל שלכם.
pizap.com14875050831081
קטשופ של אסם – כמה עגבניות טריות יש לדעתכם בקטשופ שכולנו אוהבים? לא הצלחתי למצוא 18 עגבניות במקרר הבית!!!
צילום: נדיה היבא

יש מנות אוכל שאי אפשר לאכול ללא קטשופ, כמו למשל: צ'יפס , שניצל והמבורגר כך שקטשופ יהיה תמיד ובכל מצב  ובכל ארוחה על השולחן.
16836393_1361240673927519_5079856009459731561_o
קטשופ של אסם – זה הסוד שלי בהכנת רטבים, מאכלים שונים וגם שקשוקה שמנוגבת עד סופה.
צילום: נדיה היבא

אסם השיקה לאחרונה קטשופ האהוב על הילדים והמבוגרים הוא היחיד שעשוי מ-18 עגבניות ומכיל רכיבים טבעיים בלבד.
כמות העגבניות בקטשופ אסם היא הגדולה ביותר בהשוואה לשאר המתחרים בקטגוריה.
קטשופ של אסם מכיל 37% רכז עגבניות, שזה שווה ערך בכמות העגבניות ל-86%.
ללא חומר משמר וללא צבע מאכל.
pizap.com14875051406912
קטשופ של אסם – עשוי מ-18 עגבניות ומכיל רכיבים טבעיים בלבד.
צילום: נדיה היבא

כשר-פרווה, בהשגחת הבד"ץ ירושלים העדה החרדית.
האם ידעתם ש:

  • שהקטשופ כלל בתקופות שונות מרכיבים כמו דגים, חצילים, שעועית, תות שדה, אגוזים, פטריות, בירה ואפרסקים?
  • אי-שם במאה ה-17 נוצר בסין תבשיל מעורבב שהכיל דג כבוש עם שלל תבלינים. הם קראו לרוטב הדגים שלו "קיסאפ", בסינית "רוטב חצילים".
  • במסמכים משנת 1740 מצוין כבר שרוטב הקטשופ הפך למרכיב מרכזי במטבח הבריטי. באופן כללי ניתן לומר שבמשך כ-100 שנה כינו באנגליה כל מיני רטבים שהגיעו מאסיה בשם "קטשופ". הם לא הוטרדו מהעובדה שכל אחד מהרטבים הללו כלל מרכיבים אחרים.
  • במאה ה-19 מישהו, בארצות הברית דווקא, החליט להוסיף לרוטב האסייתי ההוא רסק עגבניות. בספר הבישול האמריקאי "ספר בית הסוכר" מ-1801 כבר כללו את העגבניות במרכיבי רוטב הקטשופ.

 
כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא