יום חג שמחת תורה ואני החלטתי שאצלי חגיגות מאכלי החג הסתיימו אתמול!!! היה טעים וכשאוכלים בחברה אהובה לא מרגישים איך משתתפים בכל ה"שלבים" קפה ועוגות שלפני האוכל, הפסקה של שעה, מנות ראשונות, מנות עיקריות קצת פטפוטים, החלפת מתכונים ועוברים איך לא? לקינוחים.
שמתם ❤ שהכל רשום ברבים, זו בדיוק הבעיה, כי מהכל טועמים… לא כי מתביישים להגיד "לא תודה" למי שהכין אלא שפשוט לא רוצים לפספס את כל מה שנראה חגיגי מפתה וטעים. מרגיעים את עצמנו ששחרור הרסן הוא רק בשבתות וחגים…. חחח, כאן מתחילה הבעיה, הגוף לא מוכן לשתף פעולה….
אצלנו הבריכה בה נפגשנו בנות הישוב כל יום השכם בבוקר כבר נסגרה, הוספנו שעורי ספורט אך בחופשות ובחגים נעצרו המפגשים, הייתי אמורה להתחיל בהליכה, אבל משום מה בגלל "עומס העבודה" ועיסוקים רבים, ויתרתי לעצמי ודחיתי ל"אחרי החגים"….
כן צדקתם, אתם מנחשים, התוצאה נראתה על המשקל אט אט לאורך כל ארבעת השבועות האחרונים. מחכה לי עבודה רבה שהיא לא רק "חזרה לשגרה", הרבה מעבר לכך…. כמו רבים מכם אני לא אוהבת וקשה לי להיצמד למתכונים ובמיוחד כשהם סופר בריאים….
בכל אופן היום ודווקא בחג נפלה ההחלטה, החגיגה הקולינרית אצלי הסתיימה. התחלת המשימה תהייה בסגפנות גמורה, רק ירקות מכל המינים, טריים, מבושלים וקלויים, מתובלים בקצת מלח, פלפל וכמובן, איך לא – שמן ארגן. אז הכל מהבוקר כבר מוכן כדי שלא יהיו תירוצים, זהו מתחילים!!!