חברת "תומר" משווקת דפי בצק פילו מוכנים , ומתכון לסיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה

לא הספקתם לדאוג לכיבוד והאורחים בדרך. רוצים להכין ארוחה או קינוח בקלי קלות. אין כמו סיגרים קריספיים וטעימים לכיבוד מתוק או מלוח. אפשר למלא את הסיגרים במגוון מליות – מלוחות או מתוקות, כגון- בשר טחון עם ירקות, ירקות מוקפצים, פירה , תערובת של גבינות לבנות ומלוחות, גבינה מתוקה עם צימוקים, תפוחי עץ עם קינמון וצימוקים, פטריות מוקפצות ועוד

האורחים בדרך? רוצים להכין סיגרים טעימים בקלי קלות?
לא הספקתם לדאוג לכיבוד והאורחים בדרך? רוצים להכין ארוחה או קינוח בקלי קלות? אין כמו סיגרים קריספיים וטעימים לכיבוד מתוק או מלוח.
בעזרת דפי בצק פילו של "תומר", המשווקים בטמפרטורת החדר, אפשר להכין מטעמים מהירים ונהדרים, ללא הצורך להמתין להפשרת הבצק. (הבצק משווק בכמה צורות בהתאמה למתכון שרוצים להכין).

תומר - דפי בצק פילו לסיגרים. צילום - עידו קימלוב (01)
חברת תומר – דפי בצק פילו לסיגרים. צילום – עידו קימלוב

"תומר" מציעה דפי בצק פילו בצורת משולש, להכנה נוחה של סיגרים. עלי הבצק מוכנים לשימוש – רק נותר למלא אותם במילוי שאוהבים ולאפות. לחילופין אפשר לטגן את הסיגרים בשמן עמוק.
אפשר למלא את הסיגרים במגוון מליות – מלוחות או מתוקות, כגון- בשר טחון עם ירקות, ירקות מוקפצים, פירה תפוחי אדמה עם עשבי תיבול, תערובת של גבינות לבנות ומלוחות, גבינה מתוקה עם צימוקים, תפוחי עץ עם קינמון וצימוקים, פטריות מוקפצות ועוד.
מחיר: 10.90 ₪ לאריזה של 330 גרם
כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובד"צ "בית יוסף"
להשיג ברשתות השיווק.
Sigara Boregi / Turkish Cigar Shaped Rolls .
סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה. צילום : יח"צ

סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה – באדיבות לאה זוהר
חומרים למלית
3 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים לפירה
1 בצל קטן קצוץ ומטוגן מעט בשמן
2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות
פלפל ומלח
1 ביצה
כף גדושה רוטב סויה
כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
מכינים "דבק" – מערבבים כף קמח ורבע כוס מים קרים
רוטב:
5 כפות מיונז
1 כפית חרדל
2 כפו רוטב ת צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה או טריאקי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים להכנת המלית ומקררים. ממלאים כל עלה סיגר ומגלגלים ומהדקים את הסיגר בנגיעת "דבק" מקמח ומים.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים. לחילופין, אפשר לאפות אותם בתנור למשך 15 דקות עד להזהבה. לפני האפייה מומלץ לרסס את הסיגרים במעט שמן.
מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים לצד הסיגרים.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היח"צ