חברת עוף טוב משיקה אפליקצייה וובית ליצירת תוויות ברכה אישיות

לקראת החזרה לבית הספר ולספסל הלימודים, תוכלו לפנק את הילדים שלכם, וגם את הבעל… כל מה שצריך: להכנס לאפליקצייה, להוסיף את השם ולהדפיס את הברכות.

חברת עוף טוב משיקה אפליקצייה וובית - חזרה לבית הספר. צילום: יחצ

לקראת החזרה לבית הספר ולספסל הלימודים, תוכלו לפנק את הילדים שלכם, וגם את הבעל…
לשם להם בתיק או שקית האוכל פתק אוהב, שיעשה להם את היום!!!
כל מה שצריך: להכנס לאפליקצייה, להוסיף את השם ולהדפיס את הברכות.

חברת עוף טוב משיקה אפליקצייה וובית – חזרה לבית הספר.
צילום: יחצ

חברת עוף טוב משיקה אפליקצייה וובית ליצירת תוויות ברכה אישיות.
צילום: נדיה היבא

חברת עוף טוב משיקה אפליקצייה וובית ליצירת תוויות ברכה אישיות.
צילום: נדיה היבא

חברת "עוף טוב" שהינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל משיקה בימים אלו לקראת החזרה ללימודים אפליקציה וובית שמאפשרת להורים יצירת תוויות לכריכים שבתיק התלמיד שעליהן ניתן להדפיס הקדשות אישיות והודעות מיוחדות לילדים בימים הראשונים של בי"ס ובכלל.
ענבל טרופ קירש סמנכ"לית השיווק בחב' "עוף טוב"    מציינת, שהתוויות המעוצבות נועדו להעצים את חוויית הימים הראשונים והמרגשים של הלימודים ולחזק את הקשר בין ההורה לילד באמצעות ריטואל הכנת הכריך.
כמו כן, יוכלו ההורים להדפיס על התוויות מידע מה כולל הכריך ולאיזה שעה הוא מיועד (ארוחת עשר, ארוחת צהריים, וכ"ו).
"עוף טוב" מציעה מגוון גדול של מוצרי פסטרמות עסיסיות ומפנקות לכריך הפסקת האוכל.
צילום: נדיה היבא

"עוף טוב" מציעה מגוון גדול של מוצרי פסטרמות עסיסיות ומפנקות לכריך הפסקת האוכל.
הפסטרמות הן שדרוג מפנק לכל כריך, עסיסיות, ובעיקר משביעות ולכן כריכי הפסטרמות יכולים לשמש ממש כארוחה.
כל הפסטרמות של "עוף טוב" עשויות מבשר הודו. בשר ההודו ידוע כמזון בעל ערך תזונתי גבוה: הוא מכיל כמות גדולה של חלבון ומצד שני דל יחסית בשומן. יש בו מגוון ויטמינים ומינרלים הנחוצים לבריאות.
קבוצת "עוף טוב" שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, הינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל.
"עוף טוב" מציעה מגוון גדול של מוצרי פסטרמות עסיסיות ומפנקות לכריך הפסקת האוכל.
צילום: נדיה היבא

"עוף טוב" מציעה מגוון גדול של מוצרי פסטרמות עסיסיות ומפנקות לכריך הפסקת האוכל.
צילום: נדיה היבא

החברה מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים,  המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן הגידול.
כל הפסטרמות של "עוף טוב" עשויות מבשר הודו. צילום: יחצ
מימין: פסטרמה מקסיקנית. משמאל: פסטרמה בדבש טהור

הלינק לפעילות:
http://oftov-school.co.il/
ניתן גם לחפש בגוגל: חוזרים לבי"ס עם עוף טוב
לאתר הבית של עוף טוב   http://www.oftov.co.il/
את התוויות מדפיסים על נייר מדפסת רגיל אך ממומלץ לשדרג את ההדפסה על נייר מדבקה או נייר קשיח.
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ