וידאו – כך תרעננו את הזוגיות השגרתית שלכם

בחורה עם מחשב נייד

לצפייה בסרטון לחצי כאן

מצד אחד אנחנו אוהבים "שגרע" אך מצד שני בועטים בה הכי הכי רחוק שאפשר.
כולנו שבויים בידי המשכנתא / השכירות, הארנונה, תשלומי החשמל, המים, הטלפון והכבלים.
כולנו יוצאים לעבודה בבוקר וחוזרים בערב או ממש מאוחר בלילה.
לחלקנו יש ילדים שתובעים מאיתנו את תשומת הלב וטרם דברתי על שאר המטלות "הזניחות" כגון: כביסות, בישולים, קניות, נקיונות, הסעות ועוד כהנה וכהנה מטלות רבות ושונות המצטרפות כמו כל שאר המטלות לשגרה רגילה ומשעממת.
לזה מוסיפים את התסכולים הרגילים בזוגיות, המריבות, הכעסים, התחושה של האשה שהיא צודקת תמיד והוא לא מבין אותה והתחושה של הגבר שהוא לא מבין מה היא רוצה ממנו ולמה היא צריכה לסבך כל דבר הכי קטן.

מוכר לכם?
יפה מאוד, זה מהחיים.
והזוגיות נדחקת לה למקום אחרון, הרבה אחרי הספונג'ה והכביסות. הרי יש דברים דחופים לעשות וכל הזמן צץ משהו חדש ודחוף שחייבים לעשות אותו ואת החשוב… מטאטאים מתחת לשטיח (הנקי והשאוב).

אז מה לעשות אתם שואלים?
זו שאלה שכיועצת זוגית אני נשאלת פעמים רבות מאוד.
זוגיות זה תחום שחייבים להשקיע בו. אם מזניחים אותו לא רק שהוא לא מסתדר מעצמו אלא הוא נהרס ומתדרדר.
אם לא מנקים את הבית, אף אחד לא מתפלא שהבית מתלכלך.
אם לא ממלאים דלק ברכב, אף אחד לא יופתע אם הרכב יעצר במוקדם או במאוחר.
אבל לנוכח זוגיות מוזנחת, כולם מתפלאים שזה קורה, שיש ריחוק, ניתוק, ניכור, כשהפייסבוק מעניין יותר ממנו או ממנה ואם יש פוטנציאל למאהב/ת במקום העבודה, הרי שזה לא רק "הזנחה" זה כבר הופך להיות מסוכן.

אז יוצאים לעוד בית קפה, ועוד מסעדה וממשיכים להשתעמם כי מדברים על אותם דברים בדיוק: הילדים, מריבות ישנות, מה קרה בעבודה….המשפחה שלו ושלה.

לכן, כיועצת זוגית החלטתי להציע לזוגות מכל הגילאים חוויה אקסטרימית ומיוחדת שתנער ותשטוף (תרתי משמע) את האבק מעל הזוגיות השגרתית ותכניס עניין כל כך גדול שלעולם הזוג לא ישכח זאת.
מדובר בחוויה לזוגות עם ראש פתוח, רצון להתנסות בדברים חדשים וגזעיים.
כמובן שגם תוכלו להשוויץ לחבר'ה ולהראות להם את המזכרות מהחוויה אבל אין לי ספק שזה יכניס לכם התרגשות רבה ויעזור לכם להעצים את הזוגיות שלכם ולרענן אותה.

אני מדברת מניסיון אישי כי ברגע שהתחלתי לעשות זאת עם בעלי הזוגיות שלנו עלתה מדרגה, אנו מרגישים צעירים יותר, רעננים יותר והבטחון העצמי של כל אחד מאיתנו עלה באופן משמעותי.
גם אם אתם מפחדים מההתנסות הזאת זה בסדר גמור, זה הכי טבעי בעולם והאמת היא שככל שמפחדים כך הכיף, העונג וההנאה גדלים.
לפרטים נוספים כדי לדעת איך לצאת מהשגרע, להנות באופן יוצא דופן ולהשוויץ למשפחה ולחברים לחצו על הקישור.

לצפייה בסרטון לחצי כאן

מה דעתכם?

צילה שנהר – ייעוץ זוגי ואישי בצפון וצוללנית

050-6402526

צילה שנהר - יועצת זוגית ואישית
יועצת זוגית, אישית ומגשרת. יועצת בשיטת המרתון - יעוץ קצר, ממוקד ובעל מטרות ברורות. פגישת יעוץ ראשונה חינם. מיעצת גם און ליין באמצעות האינטרנט בכל הארץ ולישראלים בחו"ל. אשמח לסייע 050-6402526