אם לומר את המשפט הזה בהתאמה למציאות אין כמו סרט טוב על הבוקר כדי לשנות את ההרגשה מקצה לקצה ולהפוך עוד יום שיגרתי מלא מטלות ש"צריך לעשות" ליום בו את מבינה שהמטלות יכולות לחכות ואת היום החופשי הזה את מנצלת למלא מצברים, כי חבל לפספס הרגשה נפלאה בסימון וי על מטלות שאינך מעוניינת לעשות ואף לאחר שתעשי הן תחזורנה בדרישה לטיפול מיידי.
אז התחלתי לי את היום עם הסרט "מה שבחורה רוצה" אחד האהובים עלי ביותר, אם לא ה- אהוב סרט שמלמד אותך לעצור רגע, לבחון את החיים ולבדוק מה באמת יעשה לך טוב ולא מה אחרים מצפים שתעשי.
אחרי סרט כזה אי אפשר, פשוט אי אפשר להתנפל על הכביסה ולסיים לקפל אותה עד שנפעיל את המכונה הבאה בתור, למיין דברים לזריקה / מסירה, לארגן את הבית או לסיים את העבודה שתוקעת לי את התואר.
נכון כל הדברים האלה ועוד רבים אחרים חשובים ואף אעשה אותם, אבל לא ברגע הקסום הזה בו את מרגישה איך כוחות חדשים ממלאים אותך ואיך הרגשה מיוחדת של שלווה רוגע וניתוק מהקרקע שקשה למצוא בתוך הטירוף של הספק ועשייה מחלחלת אל תוך ליבך, פותחת את המוח ונותנת לתחושת יכולת אינסופית להתקבע לה איכנשהו בתוך הגוף.
זה הרגע לעשות דברים שלא תמיד את מרשה לעצמך, כי אין כסף, זמן וכדו' ולדבוק בתחושה הייחודית הזאת שאין לה תיאור, זאת שמכסה את פניהן של חוסר היכולת, הזמן או הכסף ומסתירה אותן לזמן מה מעיניך כדי שתוכלי להתענג על היש.