מה היה לנו אז ביום העצמאות?
פטיש פלסטיק שצפצף ברגע שהורדנו אותו למישהו על הראש ובאופן אוטומטי קיבל זעזוע מוח , שערות סבתא ששיא הערב היה לקיחת חתיכה ולעשות מהן שפם וסוכריית תפוח עץ עטופה בסוכר צבוע באדום והעלתה את הביקוש לרופאי שיניים יום אחרי .
ומה יש לנו היום?
תיתי, רוצה לראות זיקוקים???? כן!!!! טוב , נלך לראות. מכרתי כליה,ריפדתי את הארנק והלכנו לראות זיקוקים.
בדרך עשרות דוכנים עם אינספור מרצ'נדייז פתחתי את הארנק והתחלתי לקשט אותה., כתר אורות עיטר את ראשה, על הצוואר שרשרת מגן דוד ובתנוכי האוזניים זוג עגילי קליפס כחולים מהבהבים בצבעים כחול ואדום והילדה קיבלה לוק של עץ חג המולד. כאות הזדהות עם כוחות הבטחון וההצלה, על היד צמיד גומי מהבהב בשלל צבעי הגאווה נדבק כזה כמו נזלת על סף יובש , פטיש ענק עם כדורים מהבהבים שעובר אותי בגובה וגמר לי את החמצן אחרי הניפוח, דגל ישראל עם אורות ואיזו זמבורה בכדי שישימו לב שהיא נמצאת בשטח, כן ביום הולדתה של מדינת ישראל הבנתי שילדתי לפני כשש שנים אורגן אורות.
ולכבוד יום הולדתה ה- 69 של מדינת ישראל, חג הנפנוף הלאומי של מדינת ישראל התכנסנו לערב שכולו תאוות הבשרים ואלכוהול משובח אשר זרם כמים במסעדת מרינדו במתחם שרונה מרקט ולצד נתחי השייטל, צלעות הטלה הנימוחות וחטיפי האסאדו הפריכים לגמנו לנו בחדווה קוקטיילים בשלל צבעי הקשת ובשלל טעמים אשר נרקחו כולם על טהרת הוודקה הרוסית והמשובחת רוסקי סטנדרט.
אז מה יהיה הקוקטייל שלכם למנגל של יום שלישי? קחו כמה הצעות.
רוסקי מרקדו (ממליצה עליו בחום רב!)
60 מ"ל וודקה רוסקי סטנדרט.
45 מ"ל סירופ תות.
30 מ"ל מיץ לימון טבעי.
60 מ"ל מיץ אננס.
2 עלי בזיליקום טריים.
2 תותי שדה לעיטור.
קוביות קרח/ קרח כתוש.
אופן ההכנה:
בכוס הייבול מוזגים את הוודקה, סירופ התות, הלימון הסחוט ומיץ האננס מערבבים קלות ומוסיפים את הקרח ואת עלי הבזיליקום, מניחים את התותים מעל ושותים בשמחה.
מוסקו מיול:
50 מ"ל וודקה רוסקי סטנדרט.
2 פרוסות לימון / ליים.
60 מ"ל ג'ינג'ר ביר
4 עלי נענע טריים.
3 גפרורים מג'ינג'ר טרי.
ולאמיצים מבינינו 3 פרוסות קטנות של פלפל צ'ילי טרי.
קוביות קרח / קרח כתוש.
אופן ההכנה:
בכוס נמוכה (עדיפות לכוס הנחושת) מוזגים את הוודקה, מוסיפים את הנענע, פרוסות הלימון וגפרורי הגי'נג'ר , מוסיפים קרח, סוגרים עם הג'ינג'ר ביר מעטרים בפרוסות הצ'ילי.
Berryoska
50 מ"ל וודקה רוסקי סטנדרט
50 מ"ל מי סודה
חצי ליים טרי
50 גר' של פירות יער
12.5 מ"ל סירופ סוכר
קוביות קרח / קרח כתוש
אופן ההכנה
בכוס הייבול כותשים בעדינות את פירות היער בבסיס הכוס, סוחטים פנימה את הליים וממלאים את הכוס בקרח הכתוש מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים אותם בעדינות על מנת שיתמזגו יחד.
מקשטים במעט פירות יער ופלח ליים ומגישים עם קש ומטריה 😉
צ'ירסססססססס
* המוצר התקבל להתנסות *