השף של מותג הפסטות גארופלו מאיטליה Mario Gisimundo הגיע לראשונה לישראל

חברת ישרקו השיקה בישראל פסטה מחיטה מלאה של החברה האיטלקית הידועה במוצריה – גארופלו – הפסטה שעשתה עלייה לישראל

מריו גיסימונדו, השף האיטלקי של מותג הפסטות האיכותי מדרום איטליה גארופלו, הגיע בשבוע שעבר לסניף טיב טעם ברמת החייל ופינק את קהל הלקוחות, העיתונאים והבלוגרים במגוון מנות פסטה, שבישל במקום.

10274325_653792141355337_7014176744688033650_n

מנות הפסטות הייחודיות, מבוססות על הפסטות והרטבים המיוחדים של המותג המוביל האיטלקי גארופלו, המשווק בכ- 67 מדינות ברחבי העולם.

10369206_653793168021901_5343965246766572526_n

 גם אותי פינק השף האיטלקי @Mario Gisimundo   במנת פטסה טעימה במיוחד ממעשה ידיו.

אירוע שף גארפלו עם בלוגריות בסניף טיב טעם צלם אלעד גוטמן  (288)

 חברת ישרקו משווקת פסטה גארופלו מחיטה מלאה צילום דרור כץ (1) (2)

הצילום באישור שימוש היח"צ

חברת ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם, השיקה בימים אלו בישראל פסטה ייחודית מחיטה מלאה, של המותג גארופלו Garofalo האיטלקי, מיצרני הפסטה המובילים באיטליה.

10410918_653792251355326_492660621353429474_n

הפסטה מחיטת דורום סמולינה מלאה, המצטרפת למגוון פסטות של המותג בצורות, גדלים וחיתוכים שונים, המשווקות בישראל.
גראפלו מתמחה בפסטות ובמוצרים נלווים, ידוע באמנות ייצור הפסטה בשילוב טכנולוגיות מתקדמות. המפעל הוקם בשנת 1700 וממוקם בעיירה הדרומית נאפולי הנחשבת למקום הולדתה של הפסטה.

10247331_653792388021979_2680005341569332190_n

פסטה גארפולו הינה אחת מהפסטות הנבחרות הנמכרות ברשת החנויות Eataly – איטלי . רשת חנויות למזון איטלקי משובח הנחשבות ביותר בעולם.

10403024_653792088022009_8353586757473360009_n

כיום גראפלו מחזיקה כ-6.2% מנתח שוק הפסטה ברשתות המזון באיטליה. כ- 6.3 מיליון משפחות איטלקיות רוכשות בשנה את הפסטה. גארופלו מייצרת כ- 530 טון ביום ומגלגלת מחזור של כ-450 מיליון ₪ בשנה

10372542_653792851355266_6165068827321083642_n

מחיר פסטה גארפולו מחיטה מלאה: 15 ש"ח

חברת ישרקו משווקת רטבי פסטה גארפולו של המותג האיטלקי צלם דרור כץ  (7) (2)

הצילום באישור שימוש היח"צ

את הפסטה ניתן להשיג בסניפי רשת טיב טעם ובחנויות המובחרות.

10310644_653793704688514_872863470488883757_n

לאתר גארפולו כנסו כאן לאתר
לדף הפייסבוק של פסטה גארופלו – כנסו כאן לקישור
כתבה, ערכה וצילמה:נדיה היבא