מריו גיסימונדו, השף האיטלקי של מותג הפסטות האיכותי מדרום איטליה גארופלו, הגיע בשבוע שעבר לסניף טיב טעם ברמת החייל ופינק את קהל הלקוחות, העיתונאים והבלוגרים במגוון מנות פסטה, שבישל במקום.
מנות הפסטות הייחודיות, מבוססות על הפסטות והרטבים המיוחדים של המותג המוביל האיטלקי גארופלו, המשווק בכ- 67 מדינות ברחבי העולם.
גם אותי פינק השף האיטלקי @Mario Gisimundo במנת פטסה טעימה במיוחד ממעשה ידיו.
הצילום באישור שימוש היח"צ
חברת ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם, השיקה בימים אלו בישראל פסטה ייחודית מחיטה מלאה, של המותג גארופלו Garofalo האיטלקי, מיצרני הפסטה המובילים באיטליה.
הפסטה מחיטת דורום סמולינה מלאה, המצטרפת למגוון פסטות של המותג בצורות, גדלים וחיתוכים שונים, המשווקות בישראל.
גראפלו מתמחה בפסטות ובמוצרים נלווים, ידוע באמנות ייצור הפסטה בשילוב טכנולוגיות מתקדמות. המפעל הוקם בשנת 1700 וממוקם בעיירה הדרומית נאפולי הנחשבת למקום הולדתה של הפסטה.
פסטה גארפולו הינה אחת מהפסטות הנבחרות הנמכרות ברשת החנויות Eataly – איטלי . רשת חנויות למזון איטלקי משובח הנחשבות ביותר בעולם.
כיום גראפלו מחזיקה כ-6.2% מנתח שוק הפסטה ברשתות המזון באיטליה. כ- 6.3 מיליון משפחות איטלקיות רוכשות בשנה את הפסטה. גארופלו מייצרת כ- 530 טון ביום ומגלגלת מחזור של כ-450 מיליון ₪ בשנה
מחיר פסטה גארפולו מחיטה מלאה: 15 ש"ח
הצילום באישור שימוש היח"צ
את הפסטה ניתן להשיג בסניפי רשת טיב טעם ובחנויות המובחרות.
לאתר גארפולו כנסו כאן לאתר
לדף הפייסבוק של פסטה גארופלו – כנסו כאן לקישור
כתבה, ערכה וצילמה:נדיה היבא