כשפניתי לאלה וסיפרתי לה שהיום היא מכינה לכל בני המשפחה ארוחת צהריים, היא שמחה מאוד. למה? כי אצלנו במשפחה כל מי שמקבל את התפקיד הזה, אז הפוקוס הגדול עובר אליו.
כולם מספרים ביחד מה הם חושבים עליו, מה התכונות החזקות אצלו, איך יצא האוכל שהוא הכין ואך ורק דברים טובים. אלה בחרה להכין לנו ארוחת צהריים שהיא הכי אוהבת: שניצל מתובל עם צ'יפס בצד.
שניצל מתובל וטעים
המצרכים:
1 ביצה
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
3 טבליות שום כתוש דורות
1 טבלית שורש כורכום כתוש דורות
1 טבלית פטרוזיליה קצוצה דורות
500 גרם רצועות חזה עוף
פירורי לחם
אופן ההכנה:
בקערה גדולה טורפים ביצה ומוסיפים לה את כל התבלינים.
טובלים את הרצועות בביצה מכל הצדדים ומיד לאחר מכן טובלים גם בפרורי לחם על מנת שהשניצל יצא עסיסי וטעים.
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים לנייר סופג.
צ'יפס:
מקלפים תפוח אדמה, שוטפים אותו וחותכים לרצועות ארוכות.
מטגנים בשמן עמוק את התפוחי האדמה עד שהם מקבלים צבע שזוף ומוציאים לתוך צלחת עם נייר סופג.
וזה מה שקרה לנו במטבח, צילמנו הכל בווידאו:
[youtube Lw7FizIomdc nolink]