השמלה השחורה הקטנה- הפקה מספר 1

היום זהו יום חג. בחרתי להשיק את הפקת האופנה הראשונה שלי עם מעצבת ישראלית שנותנת כבוד לשמלה. למרות אהבתי הגדולה לדוגמניות מקצועיות, יצאתי לגינה עם שמלה באמצע היום, באמצע החיים

פזית קידר. מעצבת קלאסיקה אורבנית- מודרנית, על-זמנית.

web 6 final
זו לא הפעם הראשונה שאני נכנסת בשערי חנות הקונספט והסטודיו של מעצבת האופנה פזית קידר בשכונת נווה צדק. חזית המבנה בו שוכנים החנות והסטודיו של פזית, יפהפייה ואותנטית, עוד מראשית דרכה של שכונת נווה צדק, משדרת אווירה ייחודית של "הדבר האמתי" ואין זו כניסה לעוד חנות בקניון. עם המעצבת המוכשרת חלקתי זמנים היסטוריים בימינו כתלמידות אותה השכבה ב'גימנסיה', שאף היא נוסדה בראשית ימיה של תל אביב. פזית מעצבת החיה ונושמת את עבודתה. אישה מרתקת שהיצירה היא חלק בלתי נפרד מאישיותה.
אני עוקבת אחריה מספר שנים ומתפעמת מיד עונה מהיצירתיות, החדשניות והמקוריות.
3 final web
 
פזית קידר יודעת להחמיא מאוד לגוף האישה ונותנת כבוד לשמלה. היא מקבלת השראה מטרנדים עולמיים ונשארת נאמנה לדרכה ויצירותיה אינן חולפות אחרי עונה או שתיים  והאיכות- תפירת עילית.
הקווים בדרך כלל ישרים ולא מצועצעים אך נשיים ולא נוקשים.
אייך? אולי קסם? כישרון? אהבת העיצוב?
כנראה כולם יחד.
היום זהו יום חג. הפקת אופנה ראשונה שלי. 
בחרתי להפקה הראשונה שמלה שחורה קטנה את שמלת הקולאז' בצבע פחם- שחור של פזית קידר מקולקציית סתיו/חורף 2016.  
15 final web
 
היום לא תראו דוגמניות מקצועיות למרות שאותן אני מאוד מעריכה וחושבת שאין להן תחליף. אותן אני רוצה לראות על גבי שערי המגזינים המובילים ועל רחבת המסלול בתצוגות האופנה העולמיות.
אך זהו הבלוג שלי, ובבלוג שלי כמו שאומר השיר בגרסתו המחודשת:
It's my party and I'll (take pictures) if I want to…
היום תראו כיצד השמלה מתאימה לגיל אמצע החיים. 
הדגם אינו שגרתי ויוצא מאזור הנוחות שלי הנמצא בארץ השמלות הגזורות על פי מתאר הגוף. זוהי שמלה שיש בה קוליות וליידי- לייק יחדיו. מעצבת של ניגודים כבר אמרנו.
17 final web

חגיגת יומולדת שלוש שנים לבלוג והפקה ראשונה

השמלה בגזרת A , תפורה מבד דמוי עור או כמו שאוהבים לקרוא לו vegan leather, הכל מסיבות אהבת החי אך תוך שמירה על החיתוכים המסורתיים של בגדי עור והתפירה שלהם – אלמנטים המקנים לשמלה מראה יוקרתי, קצת רוקיסטי ומאוד מתוחכם.

היא יכולה לשרת יום עבודה ועד מסיבת קוקטייל בערב בשינוי אביזרים, נעליים ואיפור.

24 final web 22 final web 21 final web

בחרתי לאבזר אותה בשרשרת ה- Spade Necklace- חמש עשרה טיפות ממתכת בציפוי 24 קרט זהב על חוט דמוי עור שחור שכולה אור, דרמה וניגודים. אפקט שלא מותיר עין אדישה. בביקורי האחרון במוזיאון תל אביב התרגשתי לראות אותה מוצגת בתצוגת התכשיטים המיוחדים בחנות המוזיאון, מקום של כבוד אליו היא ראויה.

close ups final 17 final web

spade necklace

הקולקציות של פזית קידר הן על זמנית. אינן מוכתבת מטרנדים עכשוויים ויחד עם זאת עיצוביה מודרניים, השמלות קלאסיות אך עם טוויסט. היא מאופקת אך לא שמרנית. מן סוג של פראות מתפרצת בשקט. אוקסימורון יפהפה.

היא מעצבת לאישה עובדת וחזקה הנראית ייצוגית בבוקר, ואותה התלבושת יכולה לשרת אותה עד האירועים של הערב. פריטים רבים בקולקציה הם פריטי "בוקר עד ערב". עם הסטיילינג הנכון – עגילים, עקבים ושפתון אפשר לצאת מן המשרד ולהמשיך את הלילה.

הקווים בעיצוביה אורבניים- מודרניים אך לא נוקשים וקשוחים אלא נוזלים, מעצבים ומפסלים את הגוף ומקנים לו מראה גבעולי ונשי. שמלה שחורה, לבנה, אדומה, כחול רויאל, בכתמים או צבעונית היא תמיד אפשרות נפלאה לכל מטרה ואירוע כשהגזרה פשוטה ולא מתחכמת והבד באיכות מעולה. הבגד רק ישתבח עם הזמן שכן רמת הגימור והתפירה גבוהים ביותר.

 16 final web
 
18 final web
 
תמונות-חנות-למטה-1-1030x773

החנות בנווה צדק

www.pazitkeidar.com
צילומים: רוית ליפשיץ ציון, שירה ציון
איפור והפקה: רוית ליפשיץ ציון
תיק ונעלים: אוסף פרטי
 

רוית ליפשיץ ציון- בלוג בסגנון והשראה
רומנטיקנית חסרת תקנה בעלת תשוקה ואהבה לעולמות העיצוב, הספרות, אמנות, אופנה, טרנדים ומגמות, תערוכות בעולם. בלוגרית רב- תחומית, יוצרת וכותבת תוכן, עיתונאית עיצוב, סופרת, מוזיקאית. רומן הביכורים שלי: "אהבותיה של אמה" יצא לאור בהוצאה עצמית בשנת 2018 והפך לרב מכר. נשואה ואם לחייל ולחיילת הממשיכים את דרכי האמנותית.