צילום כותרת-אנטולימ מיכאלו
הרשת החדשה – lager & ale מציעה קונספט חדש של בילוי, הופכת את הבירה לחוויה זמינה יותר ובמחירים כמו בחו"ל. הסניף הראשון נפתח בשרונה תל אביב
הוזמנתי לחגוג את פתיחת המקום המהמם והמרכזי הזה .
רן דור חי הבעלים והמייסד של רשת הברים ׳אוסקר ווילד׳ ושל ׳הוויסקי בר מוזיאון׳ בשרונה מביא לארץ קונספט חדש ועדכני בעקבות מחירי הבירות המאמירים – רשת ברים לונדונית שמאפשרת לכל אחד ואחת ליהנות משתיית אלכוהול במחירים נגישים כמו בחו"ל (כ- 4 פאונד לכוס בירה) ובאווירה של חו״ל. המקום מעוצב כמו בלונדון ומתנהל כמו בלונדון כאשר הרעיון המרכזי הוא העצמת חווית השתייה על ידי קשר בלתי אמצעי בין הלקוח לברמן, כך שהלקוח מזמין משקאות ישירות מהברמן המקצועי בעמדת הבר וחווה את תהליך ההכנה, ללא תיווך של מלצרים.
בין המשקאות שיימכרו ברשת: קוקטיילים, סנגריות, סיידר אלכוהולי, יינות ומשקאות קלילים נוספים.מחירי בירות לדוגמא : גינס מהחבית 15 ₪ לשליש,
22 ₪ לחצי
טובורג 12 ₪ לשליש,16 ₪ לחצי
סטלה 14 ₪ לשליש, 18 ₪ לחצי
תפריט אוכל בהובלת השף יאיר פיינברג, תפריט יצירתי המבוסס על טרנדים מובילים מקטגורית אוכל הרחוב בעולם. לדוגמא : צלחת נקניקים ב 38 ₪ ;
סנדוויץ קורנביף ב 38 ₪ ;
צלחת גבינות ב 38 ₪ (מצ"ב תפריט מפורט)
ויש גם נאצ'וס מופלאים ברוטב גבינה כחולה שרן דור חי סיפר שזו המצאה שלהם
הום פרייז ברוטב צ'יפוטלה חריף או רוטב שום .
הלחם לכריכים המופלאים מחמצת והכריך עצמו עסיסי ושווה ועם הבירה פשוט תענוג .
צלוחית חמוצים וכדורי מוצרלה
לא צריכים מלצרים כדי להנות .קונספט מדליק שלוקחים מהברמן שתיה מזמינים נשנוש וקוראים לכם לקחת. אני אישית מעדיפה כך כי יושבת ומשוחחת עם חברי ללא הפרעה ,ועזבו שהבירה משובחת והמקום מרכזי לכולם.
הסניף הראשון נפתח בשרונה תל אביב ולאחר מכן עתיד להיפתח סניף בהרצליה – ארנה, ושלושה סניפים נוספים עתידים להיפתח במרכז ת"א, ראשון לציון ופתח תקווה.
רן דור חי, יזם ותיק שפועל מחוץ לקופסה בעולם הברים הישראלי ואחראי למספר קונספטים ייחודיים, פורצי דרך בתחום הבילוי בישראל שפועלים באופן יציב כבר שנים רבות: ״המטרה של המקום היא לגרום לאנשים לחפש סיבות לחגוג וליהנות עם דרינק בכל רגע ביום באווירה של חו״ל ובמחירים של חו"ל.״
בקרוב הפסטיבללל – לא לפספס
ובבית נלהבת מהמקום הכנתי בהשראתו צ'יפס קוביות ברוטב גבינה כחולה .
קילו תפוחי אדמה מהזן האדום-דזירה בקוביות ביס
משרים ללילה במי מלח וסוכר .על ליטר מים 4 כפות מלח ו4 כפות סוכר מומסים היטב .
מסננים ומנגבים על מגבת .
מטגנים בשמן עמוק וסופגים על נייר סופג שיספוג את השמן העודף.
מגישים עם רוטב שמזלפים מעל .
לרוטב – 2 מיכלי שמנת חמוצה
2 כפות גבינה כחולה מגוררת (איזה שאוהבים-רוקפור וכו')
חצי כפית חרדל חלק
מעט פלפל לבן גרוס טרי.
מעבדים הכל בבלנדר מוט ומזליפים על תפוחי האדמה החמים.
תהנו עם הבירה שלכם!!!
LAGER & ALE
פתוח בכל ימות השבוע החל מהשעה 14:00 ועד 01:00 בלילה
ביום שישי החל מהשעה 12:00
רחוב דוד אלעזר 27 שרונה תל אביב צמוד לוויסקי בר מוזיאון
טלפון : 050-3585358
בפייסבוק ובאינסטגרם : lager & ale
lager & ale