הקורונה אינה משפיעה על הטרמיטים

טרמיטים בבית

 

כמה חבל שהטרמיטים אינם נדבקים בקורונה ואין להם שום כוונה להישאר בתוך המחילות שלהם באדמה וממשיכים להזדחל בשקט אל תוך הבתים כדי לנגוס כל מה שעשוי עץ.

זו מכת מדינה והרבה יותר גרועה מכל חרק שמטייל בבית ונראה מגעיל. כי הטרמיטים גורמים לנזקים של ממש. ועכשיו, בהמשך לתקנות והנחיות משרד הבריאות לציבור להימנע מיציאה מהבית שלא לצורך, עניין הדברה הפך להיות מכשול.

טרמיטים בבית
טרמיטים בבית

רבים מעדיפים לסבול מבעיית טרמיטים בתקופה זו כדי להימנע ממגע של מדביר בבית, בריהוט או אפילו במחשבה שאדם לא מוכר ייכנס אלינו על מנת להדביר ואיתו הסיכון בהידבקות בקורונה. סיבה זו גורמת לרובנו לחשוש ולהימנע מפעולת ההדברה וכתוצאה מכך להמשיך לסבול מאותם מזיקים.

חברת אגרנט ארנון מציעה שירות מקצועי וסופר יעיל במקרה זה שאי אפשר לסרב לו.

הדברה נגד טרמיטים בשילוב חיטוי נגד קורונה, בכל חדר בו תבוצע פעולת ההדברה נגד הטרמיטים, יבוצע לאחר מכן חיטוי נגד נגיף הקורונה (ללא תוספת תשלום), כאשר החדר יהיה זמין לכניסה לאחר כ-15 דק'.

shutterstock_1684668988

כמובן ששתי הפעולות הללו לא מבטלות אחת את השנייה, אלא עובדות יחד בשיתוף פעולה מצוין.

אגרנט ארנון מבצעת את תהליך ההדברה נגד טרמיטים בשיטת הקידוח, בעצם צוות ההדברה המקצועי מחורר חורים קטנטנים בקוטר של 4 מילימטרים אותם אנו ממלאים  בסוף העבודה בדבק ובצבע הפרקט או האריח. כך שבסיום העבודה לא ניתן יהיה להבחין שנעשה קידוח ברצפה. דרך החורים הללו מוחדר צינור שדרכו מועבר חומר רעיל בלחץ גבוה, הפעולה הזו גורמת עם הזמן לכל הטרמיטים לבוא במגע עם החומר ועל ידי כך מחסלת אותם עד שכל הממלכה נעלמת. משנה לשנה הוכח כי שיטה זו היא היעילה ביותר בכל פעם מחדש.

לאחר ההדברה נגד הטרמיטים, מתבצע תהליך החיטוי נגד הקורונה. תהליך העבודה בפעולות החיטוי נגד הקורונה הוא תהליך הדורש ידע, מקצועיות וניסיון. לפיכך, חשוב לבחור חברת הדברה מקצועית העובדת בהתאם להנחיות המשרד להגנת הסביבה. אחת ההנחיות החשובות קובעת כי קיים איסור בשימוש בציוד הדברה רגיל.

מדבירים רבים בוחרים להשתמש באותו ציוד, כאשר מצב זה עלול לגרום לחשש שאריות של חומרי הדברה המסכנות את דיירי הבית.

ולכן, חשוב מאוד לבחור בצורה קפדנית את חברת ההדברה לביצוע פעולת החיטוי נגד הקורונה עם החומרים הנכונים.

המוצר המתאים לחיטוי נגד הקורונה נקרא תכשיר סימקסין. מדובר בתכשיר חיטוי רב תכליתי המשמיד חיידקים, ווירוסים ופטריות וסופג ריחות רעים. התכשיר הוכח כיעיל נגד וירוס הקורונה. התכשיר אינו פוגע במתכות, חרסינה, עץ, פלסטיק, צבעים או בדים.

 shutterstock_1167175771

דגשים נוספים הקשורים לחיטוי נגד קורונה באמצעות סימקסין:

  • אין לרסס את החומר על מכשירי חשמל.
  • זמן כניסה לחלל לאחר ייבוש החומר עומד על רבע שעה.
  • יש להשתמש ב- 10 סמ“ק חומר לליטר מים.
  • במקרה של חשש להרעלה כתוצאה משאיפה של החומר או בליעה, יש לעבור לאזור עם אויר נקי, להימנע מהקאה ולשתות 2-3 כוסות חלב. יש לפנות לייעוץ רפואי ולהראות את התווית על המוצר.

אז מה החלטתם?

נשארים עם הטרמיטים או נפטרים מהם בקלות וגם מהסיכוי להידבק בקורונה  ובאותו המחיר?

צילום: שאטרסטוק

לפרטים נוספים:

"אגרנט-ארנון"  1-700-500-554

אתר https://www.agr-non.co.il/

שרות בפריסה ארצית