הק(ו)לות של פיראוס

בחורה עם מחשב נייד

גבינת פיראוס למריחה

כשמתחילים במגמה בריאה יש להמשיך ולאחוז בה. או כמו שאמר האיש החכם ההוא, המתחיל במצווה אומרים לו גמור.

ובתנובה בהחלט ממשיכים.

אתמול קיבלתי את הגבינות החדשות  מסידרת 'פיראוס', הפעם יצאו עם שתי גבינות לשוק

גבינה למריחה פיראוס מלוחה בטעם טבעי  וגבינת פיראוס למריחה עם פלפל אדום קלוי ושום. מבין השתיים דווקא הטעם החדש היה שיחוק רציני בטעם מעודן ובד בבד חריף עם ניחוח קל של שום.

אז בני הבית אסרו עלי לגעת בגבינה עם הפלפל הקלוי והשום אבל מהגבינה בטעם טבעי הכנו בורקס תוצרת בית.

וזה ההליך :

לפני הכל בבקשה לא להיבהל מכמות השמן באמבטית הכדורים.

קילו קמח
3/4 כפית מלח
2.5 כוסות מים

3 כפות שמן
ללוש הכל לבצק רך לא דביק ולא יבש לכן אין מידה מדוייקת לכמות המיים.
להכין ממנו לפחות 8 כדורים. להניח בקערה לכסות אותם שמן ולא לגעת כ 12 שעות, פשוט תנו לו לנוח.

אמבטיית שמן

כעבור 12 שעות לפתוח אותם בעזרת הידיים כמו מופלטה לעלה דק דק למלא לגלגל לנחש ואז לגלגל כשבשלול

פתיחה

שבלולים

אפייה 200 מעלות 20 דקות בערך

המילוי כלל שתי קופסאות של פיראוס למריחה

250 גרם גוש חלב 9% מגורר

50 גרם גבינה מעושנת מגוררת.

פשוט לערבב הכל

בתיאבון

מוכן