את הפסטה המשפחתית רק לי מותר להכין – ככה הילדים תמיד אומרים.
כשההוא שכבש את ליבי מנסה להכין אותה עבורם, הם מיד מתלוננים שמשהו לא עובד באיזון התבלינים!
אני מיד חושבת "וואו, איך הם שומרים לי אמונים". אני מכינה אותה מאז שאני בעצמי הייתי נערה, חובבת פחמימות משכבר הימים שכמוני, זה פשוט חזק ממני אמרתי עוד בעודי צעירה.
לא חושבת שאיי פעם גיליתי את המרכיב הסודי שלי במתכון, שגרם לילדים להתאהב.
מצרכים:
חב' פסטה
2 חבילות שמנת לבישול 15%
3-4 קוביות שום של דורות (תלוי כמה שום אתם אוהבים)
אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור (מעט)
כף שמן
אופן ההכנה:
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן
במחבת נפרדת מחממים שמן ומוסיפים את קוביות השום של דורות
שופכים את השמנת לבישול
מוסיפים את המלח + פלפל ומגררים מעט בפומפייה אגוז מוסקט שמוסיף ארומה מושלמת לרוטב.
לאחר רתיחת הרוטב מוסיפים את הרוטב לפסטה וטורפים אותה!
אז מהו המרכיב הסודי אתם בטח שואלים… כמובן! רגע של לב.
לפני 25 שנה כשהכנתי את המנה הזאת בפעם הראשונה, חשבתי שאכבוש איתה את ליבו של בועז. החתיך עם השיער הארוך
ראיתי בסרטים שמכינים ארוחה רומנטית והאהבה פורחת. אז לא אהבה ובטח לא ההוא עם השיער הארוך, אלא הרבה פסטות עם רוטב מעולה.
אבל אני החלטתי כבר אז שהמתכון הסודי שלי הוא לב אוהב.
זה ללא ספק עובד על המשפחה שלי
מצרפת את הסרטון הכייפי של הילדים
[youtube https://youtu.be/IFVOcbza51Q nolink]