שלום, כאן רם אורבך, סטודנט, עובד במסעדה (כרגע מלצר…) וחובב בישול וגסטרונומיה.
החלטתי לכתוב כאן בלוג ולשתף אתכם בפעילות שלי. היום אני רוצה לחשוף בפניכם את המתכון המנצח שלי לפיצה.
מוזמנים לנסות.
בתיאבון, רם אורבך.
החומרים להכנת פיצה:
4 כפות שמן זית
חצי כף מלח
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
כוס ורבע מים פושרים בכוס מדידה
לערבב את כל המצרכים במעבד מזון לבסוף להוסיף את המלח.
להתפיח כארבעים דקות.
לאפות עשרים דקות על 200 מעלות עד להזהבה.
מצרכים ואופן הכנה לרוטב
לגרד 2 עגבניות,
1 שיני שום
2 קופסאות של רסק
תבלין לפיצה
כפית סוכר
מעט מלח ושמן זית 2-3 כפות
לבדוק טעמים ולבשל על אש נמוכה 5 דקות.
למרוח על הבצק לפזר גבינה צהובה מגורדת, תוספות לפי רצונכם.