המסעדה האהובה עלי – מקום של בשר – ביקורת

בחורה עם מחשב נייד

ישנם הרבה סוגי אנשים, ישנם אנשים של אוכל הודי, ישנם של סיני, ישנם כאלו שאוהבים כול מה שטוב, אני.. אני קרניבורית

זה לא אומר שאני לא אוהבת אוכל איטלקי, או סיני או עוד 10 סוגים אחרים, אבל אין על בשר טוב.

יש לי מסעדה, שאני הולכת אליה כבר כמה שנים טובות, לפחות פעם בשנה ליומולדת

יש שם לעניות דעתי, את הבשר הכי טוב שאכלתי בארץ.

למסעדה קוראים "מקום של בשר", היא נמצאת רחוב שבזי בנווה צדק, והיא המסעדה שמעולם לא יצאתי ממנה בלי חיוך מאוזן לאוזן.

יש שם בשר שגורם אפילו לאנשים שהם לא קרניבורים גדולים לאושר, מכירים את הפרסומת של "חומוס עושים באהבה"? את הבשר הזה אהבו!

כמובן שכמו לכול מקום יש לה גם חסרונות,

הראשון- שהוא חסרון כלל ארצי כמעט – יהיה החמאה, אתה מוכר לי לחם? שיבוא עם חמאה טובה!! לא איזה גוש קפוא מהמטבח שגם אחרי שאיכשהוא מורחים דיי חסר טעם.

השני – לא כול המנות הראשונות מדהימות, אכלתי כבר שם דברים שלא היו משהו בכלל (כמו לדוגמא השרימפס שלרוב נמצא במיוחדים שהמלצרית מקריאה לך בהגיעך לשולחן)

ו… זהו! אלו כול החסרונות של המקום.

אז למה אני מאוהבת במקום?

מנה ראשונה – אסור לפספס!! לבבות ארטישוק – מ-ד-ה-י-מ-י-ם מעבר לזה קלמארי בכלל לא רע וגם הסלטים מרעננים וטעימים.

ואז בא הבשר.. איזה בשר.. אני אדם של פילה.. מפילה ועד פילה לא קם כזה פילה.. את נותנת ביס ומרגישה את הטריות, כול טעם רוקד לך בפה..

ולפעמים.. יש להם מנה עיקרית (לא הראשונה אלא במיוחדות שמידיי פעם יש) של נתח קצבים – אפילו יותר טוב מהפילה..

גם מהפורטר האוס לא התאכזבתי ולו במעט.

כשאת רוצה לרענן קצת הטעם בפה את נותנת ביס מאחת התוספות – החביבה עלי תהיה הגרטן תפוחי אדמה – באיזה פשטות אפשר ליצור אמנות.

ואז.. אחרי שאמרת לעצמך – טוב אני מפוצצת – זבוב לא נכנס יותר – את מבינה שתגידי מה שתגידי את לא יוצאת מפה בלי אחד הקינוחים שלהם.

לרוב מסעדות שמתמחות בבשרים מפשלות בקינוחים – לא פה..

רק מלחשוב על זה אני צריכה תנומת אחרי האוכל..

את מתגלגלת לך הבייתה, מאושרת, פשוט מאושרת..

אמנם.. עם ארנק דיי קל.. אבל היי.. טוב שזה יקר – אם זה היה זול הייתי אוכלת שם כול יום – לא ככה?

כבר 5 שנים לפחות פעם-פעמיים בשנה, תמיד מושלם, תמיד אושר. תודה רבה לכם, רק אל תשתנו לי 🙂