חומרים:
1/2 ק"ג בשר טחון טרי – בשר ישראלי – מהמגדלים שלנו בטעם שלנו.
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
מלח לפי טעם
1 כפית "רסל אל חנות" תערובת תבלינים
הכנה:
את כל התבלינים להוסיף , להוציא מלח – רק בסוף הערבוב.
לערבב היטב ולהעביר למקרר ל 1/2 שעה.
ליצור כדורים ולשטח .
לחמם מחבת פסים – לא לשמן
ולהניח את הבשר כשהמחבת חמה חמה מאוד.
להפוך לאחר 5 דק' , לבדוק שעשוי ולטרוף
השאירי תשובה