המבורגר מבשר טרי

בשר בקר ישראלי הוא טרי, בטוח יותר ואיכותי יותר בזכות תנאי הגידול שלו והזמן קצר עד הגעתו לאיטליז.

בקר1

חומרים:

1/2 ק"ג בשר  טחון טרי – בשר ישראלי  –  מהמגדלים שלנו בטעם שלנו.

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום כתושים

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס

מלח לפי טעם

1 כפית "רסל אל חנות" תערובת תבלינים

הכנה:

את כל התבלינים להוסיף , להוציא מלח – רק בסוף הערבוב.

לערבב היטב ולהעביר למקרר ל 1/2 שעה.

ליצור כדורים ולשטח .

בקר2

לחמם מחבת פסים – לא לשמן

ולהניח את הבשר כשהמחבת חמה חמה מאוד.

בקר3

להפוך לאחר 5 דק' , לבדוק שעשוי ולטרוף

בקר4