את העוגה הזו תרצו להכין מיד כשסיימתם את הראשונה .
זה כמו התמכרות לסיגריות שמדיקים אחת באחרת .
להבדיל פה יש ריח משגע וטעם עוד יותר.
מקרה שהיה – הבנות באו לשבת ונני שואלת אמא יש משהו טעים לתה לשלי? היא מניקה את מוריאלי נכדתי הפעוטה וצריך להזינה במוצרים איכותיים .
מיד שלפתי מהמזווה שלי את קמח הכוסמין האורגני של תבואות שקבלתי לנסות והיידה לערבוביישן.
בקערה אחת גדולה מניחים 2 וחצי כוסות קמח כוסמין
3 ביצים
1 מיכל לבן 4.5% שומן
במיכל הריק של הלבן ממלאים שמן חמניות
1 כפית אבקת אפיה -כפית גדושה
1 כוס סוכר אפשר חום בהיר
בוחשים היטב ומעבירים לתבנית 24 עגולה מרופדת נייר אפיה .
וכעת לכיף- לוקחים מיכל מלית אוכמניות של איזו חברה שתרצו ובכפית מנטפים חצי מהמיכל ברווחים לעיסת העוגה .
המלית תשקע לחצי כשהעוגה תתפח .אפשר גם מלית דובדבנים או מה שאוהבים .
מפזרים כפית סוכר על פני העוגה – כך הם יהיו רכים.
אופים 180 מעלות 35 דקות.
בודקים שהעוגה אפויה בקיסם ארוך .
מצננים לטמפרטורת החדר וזוללים עם משקה חם .
היא נימוחה ונפלאה .
מידות הכוס-כוס מידה סטנדרטית.
לטבעונים תחליפו ביצים בכוס רסק תפוחים מקופסה ןאת הלבן בשמנת טופו או מעדן וניל טופו .
זה כל כך טעים שתודו לי עד הביס האחרון