הכוסמין שלי בעוגה של בחישה בקערה אחת.

עוגת קמח כוסמין

עוגת כוסמין

את העוגה הזו תרצו להכין מיד כשסיימתם את הראשונה .

זה כמו התמכרות לסיגריות שמדיקים אחת באחרת .

להבדיל פה יש ריח משגע וטעם עוד יותר.

מקרה שהיה – הבנות באו לשבת ונני שואלת אמא יש משהו טעים לתה לשלי? היא מניקה את מוריאלי נכדתי הפעוטה וצריך להזינה במוצרים איכותיים .

מיד שלפתי מהמזווה שלי את קמח הכוסמין האורגני של תבואות שקבלתי לנסות והיידה לערבוביישן.

בקערה אחת גדולה מניחים 2 וחצי כוסות קמח כוסמין

3 ביצים

1 מיכל לבן 4.5% שומן

במיכל הריק של הלבן ממלאים שמן חמניות

1 כפית אבקת אפיה -כפית גדושה

1 כוס סוכר אפשר חום בהיר

בוחשים היטב ומעבירים לתבנית 24 עגולה מרופדת נייר אפיה .

וכעת לכיף- לוקחים מיכל מלית אוכמניות של איזו חברה שתרצו ובכפית מנטפים חצי מהמיכל ברווחים לעיסת העוגה .

המלית תשקע לחצי כשהעוגה תתפח .אפשר גם מלית דובדבנים או מה שאוהבים .

מפזרים כפית סוכר על פני העוגה – כך הם יהיו רכים.

אופים 180 מעלות 35 דקות.

בודקים שהעוגה אפויה בקיסם ארוך .

מצננים לטמפרטורת החדר וזוללים עם משקה חם .

היא נימוחה ונפלאה .

מידות הכוס-כוס מידה סטנדרטית.

לטבעונים תחליפו ביצים בכוס רסק תפוחים מקופסה ןאת הלבן בשמנת טופו או מעדן וניל טופו .

זה כל כך טעים שתודו לי עד הביס האחרון

עוגת כוסמין חתוכהעוגת כוסמין 1

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.