היות ושום דבר לא בוער לי, אני מפנקת את עצמי בסלט מפואר כל בוקר

ואל יקל לבבכם: לכבוד הפוסט הזה הקפדתי למדוד כמה זמן לוקח לי להכין את סלט הבוקר המפואר, מהרגע שאני מתחילה להוציא את החסות מהמקרר עד שכל הפרודוקטים שנשארו חוזרים למקרר, ואני מתיישבת להתפעל מיצירת הפלא שלי. זה לוקח 34 דקות! אבל חשוב לציין שלא פגשתי הרבה אנשים שכשהם אומרים סלט הם מתכוונים לגודל שאני מתכוונת. גדול בטח שגדול, ע נ ק !

משתתפים בתכנית כל סוגי החסות והירוקים שבמקרר, וגם כרוב כבוש, בכבישה ביתית, בשני צבעים (במקום מלח ולימון) ביחד עם כף פשתן טחון טרי וקצת שמרים תזונתיים:

מרכיבים לסלט

 

אחרי 34 דקות:

הסלט

 

ואז, לפני שאני מתיישבת להתענג, לצלם! וככה זה נראה "מאחורי הקלעים"…

הסטינג של הסלט

בתאבון לי!

 

הזקנה שלכם
טוב, האמת היא שאני לא באמת יודעת איך זה להיות זקנה, למרות שאני זקנה. נראה די בטוח שאהיה זקנה גם עוד 20 שנה (כמו אימא שלי, שתהיה בריאה) ומה הקשר בין זה לזה? מסתבר שלהיות זקנה זה דינמי כמו להיות לא זקנה.