אנחנו הנשים לא באמת צריכות יום מיוחד כדי לגהץ את הכרטיס אשראי שלנו בלי להרגיש רע. אך אנו בהחלט זקוקים ליום שכזה שייתן לזה לגיטימציה. לקראת יום האישה הבינלאומי, רשתות ומותגים שונים מציעים לנו מגוון פינוקים, למה? כי פשוט מגיע לנו!
נתחיל עם המקום הכי אינטימי שלנו כנשים, שיש שיסכימו איתי כי מדובר במקום שגורם לנו להרגיש הכי נשים שיש- הלבשה תחתונה.
אחת הרשתות שיודעות להוביל את המהלך של העצמה נשית בכל עונה היא רשת ההלבשה התחתונה "ליה לונדון" ׁ(Leia London) כאשר היא מציגה "אני מאמין" שהמסר שלו הוא שאין גיל בו לא ניתן ללבוש פריטי הלבשה תחתונה יפים ונוחים ושבפני כל אישה צריכות להיות אופציות מגוונות לחזיות, תחתונים ובגדי ים, ללא קשר למבנה גופה.

אחרי שסיימנו עם ההלבשה התחתונה, אפשר להמשיך הלאה- להרגיש ולהיראות צעירה! בעידן של היום בו תוחלת החיים עלתה, מה שאומר שיותר ויותר נשים ממוצאות עצמן בשיא פריחתן בשנות הארבעים והחמישים לחייהן, מבינות שיש משמעות עצומה לטיפולי היופי שגורמים להן להרגיש צעירות וחיוניות לאורך זמן. בעשור האחרון טיפולי היופי הלא פולשניים קיבלו תנופה גדולה, אמנם ישנן קבוצות נשים המתחלקות ל:אמיצות, אמיצות פחות, השמרניות. אפרט.
נתחיל באמיצות- מדובר במהפכה של ממש: הזרקות חומרי מילוי, עיצוב לחיים ושפתיים, מילוי קמטים ושקעים בעיניים, טיפולי לייזר, פילינג בדרגות שונות, שאיבות שומן, טיפול בחוטים להצערה ומיצוק העור ועוד. לכן אם כבר החלטתן על טיפולי פילינג, למשל, חשוב לעשות זאת אצל מקצוענים ומומלצים
אחת הרופאות המוכרות בתחום היא ד"ר לורה מוצ'ניק בעלת מרפאת היופי ,ד"ר מוצ'ניק הינה רופאה בעלת ניסיון של יותר מ15 שנה בתחום היופי, הפזורות ברחבי הארץ.

בואו נמשיך עוד קצת בעולם הקוסמטיקה והביוטי ונעבור לקבוצת הנשים הפחות אמיצות, שעדיין קצת חוששות מכל עניין ההזרקות, כי מחט עושה להן צמרמורת, גם לכן יש פתרון פשוט וקל.
במרכז לקוסמטיקה רפואית מתקדמת "פור לה וידה" הממוקם לו במרכז הארץ מוצעים טיפולים שונים ומדויקים, אחד הפופולריים הוא טיפול הפלזמה מתמקדים בהרמת עפעפיים והעלמת קמטים וקמטוטים. מכשור מתקדם ביותר מאפשר למחט חשמלית לעבור נקודה נקודה על העפעפיים ועור הפנים, ממש כמו בתפירה. העור נפתח ונמתח עד להעלמת עודפי העור בעפעפיים, והעלמת הקמטים. טיפול זה אינו דורש ניתוח ואשפוז בבית חולים, אלא רק כ- 5 ימי החלמה, שווה את המאמץ כי התוצאות מדברות בעד עצמן. את המרכז הקימה אביטל מאירי, שהיא קוסמטיקאית מדופלמת מזה 26 שנה ואוטוריטה בתחום שמבצעת אבחון מדויק של כל מטופלת ומתאימה את הטיפול הנכון ביותר עבורה.

ואם נמשיך לשמרניות ממש, אלו שחוששות מכל טיפול עם מחטים תוכלו ליהנות ממסיכת המים של חברת "לאונרדו קוסמטיקה", "BALM SPRINGS" שהיא בעלת פורמולה חדשה פרי פיתוח בלעדי של מעבדות החברה, וייחודה ביכולת לשמור ולהחדיר לחות ואנטי אוקסידנטים לעור. למסכה מרקם ג'ל עדין, מרגיע, ונוח למגע. פעילות המסכה והשפעתה על עור הפנים מהירה ועם אפקטיביות כפולה: גם החדרת אנטי אוקסידנטים, חומצות היאלורוניות ושמני ארגן, חוחובה ומרולה לעור, ולאחר מכן שחרור של פרץ מים המוסיף לעור לחות באופן נדיב ומפתיע.
ומה עם קצת אקססוריז נשי להרמת המורל?
האקססוריז שהכי צועק את המילה נשיות הוא לא אחר מאשר -תיק. כי בינינו, לכל אחת יש יותר מאחד ולא יכולה בלעדיהם. לא באמת חשוב לנו הגודל, הצבע או המרקם. העיקר שיהיה מהמם! אחד הבוטיקים היותר מדליקים ששומר על עדכניות, טרנדיות ומביא המון סטייל בוטל ומגניב הוא דניאל בגס בדיזינגוף סנטר, כאשר אחד המאפיינים הבולטים בו שהוא מאפשר לכל אחת ואחת למצוא את הפתרון המושלם לכל צורך תפור לפי מידותיכם כמו חליפת הוט קוטור התפורה ביד חייט אומן ובמחירים הנוחים והטובים וההוגנים ביותר למוצרי איכות.
החברים הטובים ביותר של האישה הם התכשיטים! כיום ידוע כי התכשיטים הם אביזר לקישוט הגוף ולהם חשיבות רבה בקרב הנשים. אחד המעצבים הבולטים בתחום הוא עודד קאשי שלכל תכשיט אופי ייחודי משלו, הקולקציות המשתנות שלו מלאות בסטייל, הקפדה ואיכות. כל אישה אוהבת לענוד תכשיטים ביומיום ובמיוחד באירועים מיוחדים וחשובים בחייה ולכן עם התכשיט הנכון זה בהחלט יכול להפוך למשהו עוצמתי עוד יותר עבורה. לתכשיטים מקום מכובד בהחלט בחיי הנשים ומהווים חלק בלתי נפרד מהלבוש וקאשי בהחלט מבין ומביא זאת לידי ביטוי בקולקציה שלו.